Betöltés...

Perfect Nails Acryl ékszerecset - 6

Ár: 18.851 Ft

Porcelán Polygel Műkörömépítő Ecset – Acryl Builder #6

Precízen vágott, hegyes végű, lapított fejű porcelán építő ecset. Hajlékonyabb szőre a rugalmasabb anyagkezelést teszi lehetővé. Gyémánt csiszolású fém nyéllel és kupakkal kapható. Szalonmunkához ajánlott.

Miért szeretjük az Acryl Builder #6 ecsetet?

Lapított foglalat

Nagyobb nyomóerőt tesz lehetővé, ezáltal könnyebb és gyorsabb az anyagterítés, tovább lehet az ecsettel formázni a keményedő anyagot.

Pontban végződő, precíz hegy

Lehetővé teszi a mosolyvonal törlését, a sarokponti részek kialakítását, a láthatatlan anyageldolgozást az oldalsó sáncok mellett és a kutikula közelében.

Természetes szőr

Felszívja és magában tartja a liquidet, ezzel könnyen szabályozható a gombóc mérete, majd nyomás hatására kiengedi magából, amely könnyíti az egyenletes felület kialakítását.

Milyen praktikus megoldásokkal alakítottuk ki az Acryl Builder #6 ecsetet?



Fém kupak: Lehetővé teszi, hogy az ecsetet állítva, a szőrrel lefelé tároljuk, illetve szállításnál védi az ecset szőrét a sérülésektől.


Fém nyél: Nem oldja meg a liquid, tiszta, precíz munkát tesz lehetővé.


Összecsukható: A kupakot ráhúzva az ecset végére meghosszabbíthatjuk azt, amely stabilizálja az ecsetet, könnyebb fogást tesz lehetővé. A kupakot visszahelyezve az összecsukott ecset kis helyen is elfér.


Díszített külső: Tartós, szép, díszített szára ecsetkészleted egyik ékköve lehet, amikor épp nem segíti a munkád.





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Perfect Nails Acryl ékszerecset - 6" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: