Betöltés...

Philips HX3866/41 Sonicare DiamondClean 9000 Szónikus fogkefe + Power Flosser Fogköztisztító - Fehér

Ár: 138.450 Ft

Az egyedülálló X-alakú Quad Stream hegy a vízáramot 4 vízsugárba választja szét, amelyek több területet fednek le a fogak között és a fogíny mentén. Gyorsabb, alaposabb tisztítás a hagyományos fogselyemmel való bajlódás nélkül.

Gyengéd vízsugárimpulzus vezeti a felhasználót fogról fogra a Deep Clean (Mélytisztítás) üzemmódban – így minden alkalommal megfelelő módon végezheti a tisztítást.

Válassza a mosolyához illő tisztaságot. A Clean (Tisztítás) üzemmód folyamatos vízáramlást biztosít a hatékony mindennapos tisztításhoz. A Deep Clean (Mélytisztítás) üzemmód impulzusokat alkalmaz az alaposabb tisztítás érdekében. Az állítható intenzitási szint biztosítja a kényelmet.

A nehezen elérhető területeket is megtisztíthatja a 360 fokban elforgatható fejjel, vagyis bármilyen irányban használhatja a készüléket. Alapos, 360 fokos tisztítás mindössze 60 másodperc alatt az elejétől a végéig. Az USB-C kábellel történő kényelmes töltéshez ugyanaz a csatlakozás szükséges, mint a legtöbb mobiltelefon vagy táblagép esetén. Akár 14 nap tisztítás egyetlen feltöltéssel.

A DiamondClean 9000 a Clean, a White+, a Gum Health és a Deep Clean+ funkciókkal minden fogmosási igényről gondoskodik. A Clean üzemmód a mindennapos (ám nem mindennapi hatékonyságú) tisztításra, a White+ a foltok eltávolítására, a Gum Health a fogíny gyengéd, mégis hatékony tisztítására, a Deep Clean+ pedig az élénkítő mélytisztításra szolgál. A három intenzitás révén lehetősége nyílik, hogy válasszon a nagyobb tisztítóerővel járó magasabb, és az érzékenyebb szájüregekhez javasolt alacsonyabb fokozat között.

A normál, egyetlen vízsugarat kibocsátó hegy növeli a nyomást a célzott tisztításhoz és az ételmaradványok eltávolításához, amikor szükséges. Az erőteljes szónikus rezgés felhabosítja a fogkrémet, hogy az így képződő buborékok megküzdjenek a lerakódásokkal, majd mélyen bejuttatja a habot a fogai közé, és eloszlatja a fogínye mentén. A 2 perces fogmosás hatása így egy hónapnyi hagyományos fogmosással ér fel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX3866/41 Sonicare DiamondClean 9000 Szónikus fogkefe + Power Flosser Fogköztisztító - Fehér" című hirdetést látja. (fent)