Betöltés...

Paco Rabanne - Lady Million 80 ml

Ár: 37.980 Ft

A divatvilág egyik legszínesebb, legkülönlegesebb képviselője az innovatív Paco Rabanne divatház, melyet a katalán designer Francisco Rabaneda alapított. A később Paco Rabanne néven híressé vált tervezőre erősen hatottak a francia divat hatásai, mely a Párizsban töltött gyermekévek élményeiből eredt. Az 1966-ban alapított, a saját nevével fémjelzett divatháztól nem áll távol a szelíd provokáció sem, különleges alkotásait az eklektikus stílus és a részletek finom kidolgozása jellemzi. Illatkreációit ugyanez a merészség, egyediség szövi át, mely illatokat hatásos és fényűző megjelenésben találunk meg az üzletek polcain.



A Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum női illat gyémántként ragyogó, kellemes, virágos-gyümölcsös kompozíció attraktív, életigenlő, tüzes temperamentummal rendelkező hölgyek számára. A fás jegyekkel színesített szép, impulzív illat hűvösebb napokon és esti viseletként kínál kiváló választást a hölgyeknek.



Az illat összetétele

A nyitányban illatos málna, neroli és az amalfi citrom aromái adnak lendületet az illatnak. A szívjegyben afrikai narancsvirág, arab jázmin és a gardénia virágos jegyei, szép harmonikus fúziója színesíti a friss jegyeket. Az alapjegyben pacsuli, fehér méz és a borostyán tiszta, édes és mélységet adó jegyei adnak érzékiséget, selymességet a karakteres illatnak.



Az illat története

A fényűző csomagolásban piacra kerülő, gyémántot formázó illatkreáció 2010-ben került piacra, a megkomponálásban négy világhírű parfümőr Anne Flipo, Beatrice Piquet, Dominique Ropion és Bruno Jovanovic vettek részt. A Paco Rabanne 1 Million férfi illatának, melyet fényűző aranytömbként kínálta a divatház, női változata a nőies, kissé extravagáns Lady Million. Az alkotók a férfiak titkos vágyának tárgyát szerették volna palackba zárni, olyan illatot kívántak megalkotni, mely minden férfire kivétel nélkül hatással van. A sikeres reklámkampány a ragyogásra, a csillogásra épít. Az érzéki illat arcának a korábban modellként is hírnevet szerzett, vonzó, szőke, amerikai színésznőt, Ernest Hemingway dédunokáját, Dree Hemingway-t választották.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Paco Rabanne - Lady Million 80 ml" című hirdetést látja. (fent)