Betöltés...

Panasonic EW-DM81-G503 2 üzemmód, 31000 rezgés/perc, max 30 perc üzemidő Fehér-Ezüst-Zöld elektromos fogkefe

Ár: 19.329 Ft

Várja Önt az EW-DM81, amely a szokásos fogkefékkel gyakran meg nem védhető fog- és fogínyfelületekhez is elér. A szonikus vibrációs
technológia extravékony sörtéivel a periodontális tasakok 3 mm-es mélységébe kíméletesen elérve távolítja el a baktériumokat és a plakkot.

Egy fogkefe sörteméretének meg kell felelnie a periodontális tasakok tisztítására. Az EW-DM81 extravékony, 0,02 mm-es sörteátmérőjével kíméletesen eléri, tisztítja és védi a periodontális tasakokat.

A legérzékenyebb fogakhoz is megfelelő, extravékony sörtéjű kefefej szonikus technológiájával eléri az optimális, 3 mm-es behatolást a periodontális tasakokba, így a baktériumokat tartalmazó rejtett plakk teljesen eltávolítható.

A kellemes használat és hatékonyság érdekében az EW-DM81 nagy sebességű szonikus vibrációt és percenként 31 000 kefemozgást végez, amellyel a fogakat és a fogíny egyaránt gyengéd határozottsággal tisztítja.

Az optimális eredmény érdekében a beépített kefeidőmérő két perc után jelez, és 30 másodpercenként egy rövid időre leállítja a fogkefét, amikor a következő negyedre kell váltani. Az EW-DM81 fokozatos indítási funkciójával két másodpercig alacsony sebességen működik, majd nagy sebességre vált.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Panasonic EW-DM81-G503 2 üzemmód, 31000 rezgés/perc, max 30 perc üzemidő Fehér-Ezüst-Zöld elektromos fogkefe" című hirdetést látja. (fent)