Betöltés...

Philips HX6830/44 Sonicare 2 üzemmód, Lítium-ion Fekete-Szürke elektromos fogkefe

Ár: 46.165 Ft

Illessze a fogkefére a W2 Optimal White kefefejet a felületi lerakódások eltávolításához és a fehérebb mosolyhoz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy a sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mindössze egy héten belül fehérebbé teszi a fogakat.

Akár a lepedék eltávolítása a cél, akár ragyogó fogfelületre törekszik, ez a fehérítő elektromos fogkefe mindre tudja a megoldást: A Clean (Tisztítás) mód a hatékony tisztításhoz megfelelő, a White (Fehérítés) mód pedig ideális a felületi lerakódások eltávolításához.

Biztos lehet abban, hogy biztonságos a fogmosás: szónikus technológiánk alkalmazható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett elősegíti a fogszuvasodás megelőzését és a fogíny egészségének megőrzését.

Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de nyomásérzékelővel ellátott elektromos fogkeféje igen. Ha túl nagy nyomást fejt ki az ínyre, a fogkefe pulzáló hangot ad, mely arra figyelmezteti, hogy csökkentse a nyomást.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX6830/44 Sonicare 2 üzemmód, Lítium-ion Fekete-Szürke elektromos fogkefe" című hirdetést látja. (fent)