Betöltés...

Printery Elektromos reszelő, elhalt bőr eltávolításához, bőrkeményedés eltávolításához a talpról és a sarokról, 3 különböző fej, 6 tartozék és 2000 mAh akkumulátor, töltés USB Type-C-n keresz

Ár: 14.874 Ft

Leírás: __________




Elektromos reszelő az elhalt bőr eltávolításához és a talp és a sarok bőrkeményedésének eltávolításához, 3 különböző fejet tartalmaz, 6 tartozékot és fájlt tartalmaz, 2000 mAh akkumulátor, USB Type-C töltés, fehér
Elhalt bőr és bőrkeményedés eltávolító talphoz és sarokhoz - Találja meg a tökéletes lábápolási megoldást ezzel a speciális eszközzel. Ezzel az elhalt bőr és bőrkeményedés eltávolító készlettel élvezheti a teljes pedikűr és a sima, puha lábakat otthona kényelmében.
Főbb jellemzői:

Állítható sebesség: Eszközünk 5 állítható sebességszintet kínál - akár 2000 ford / perc / perc sebességgel -, amely lehetővé teszi az eltávolítási intenzitás beállítását az Ön igényeinek megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan és biztonságosan kezelje mind a szokásos halott bőrt, mind a keményebb és vastagabb bőrkeményedéseket.


Cserélhető fejek: Csomagunkban 3 kiváló minőségű cserélhető fejet talál, amelyek célja, hogy könnyen felboruljanak az elhalt bőrön és a bőrkeményedéseken. A finom fej finom napi ápolásra alkalmas, a virágfej ideális a közelmúltban kialakult és edzett halott bőr kezelésére, a vastag fej pedig kemény és vastag bőrkeményedésekkel foglalkozik, helyreállítva sima és sima lábát.


LED és beépített világítás: A készülékhez tartozik egy LED, amely lehetővé teszi a beállítások és az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelését.


Könnyen használható és tisztítható: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyú könnyen kezelhetővé teszi a készüléket, a vízálló funkció pedig lehetővé teszi, hogy minden használat után könnyen leöblítse a víz alatt, biztosítva az optimális higiéniát és meghosszabbítva a termék élettartamát.


Tápegység és autonómia: A készüléket nagy kapacitású, 2000 mAh-s Li-ion akkumulátor táplálja, amely biztosítja a töltések közötti hosszú használatot. A rövid, 2-3 órás töltési idő lehetővé teszi, hogy gyorsan visszatérjen a lábad gondozásához.








Fokozza lábápolási rutinját ezzel a fejlett eszközzel, amely kiváló eredményeket és sima, bársonyos bőrt biztosít. A különböző redőnyfejek és állítható sebességek közötti választás lehetőségével ez a készülék lehetővé teszi a kezelés testreszabását az Ön egyedi igényei szerint. Könnyen használható, tiszta és hordozható, ez a készülék tökéletes társ a lábad ápolásához, otthon vagy útközben.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Printery Elektromos reszelő, elhalt bőr eltávolításához, bőrkeményedés eltávolításához a talpról és a sarokról, 3 különböző fej, 6 tartozék és 2000 mAh akkumulátor, töltés USB Type-C-n keresz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: