Betöltés...

Panasonic EW-DC12-W503 Szónikus fogkefe - Fehér

Ár: 37.680 Ft

Fejlett tisztítás 
Ismerje meg az új Panasonic EW-DC12 szónikus fogkefét a fogíny gyengéd tisztításához és ápolásához. A három egyedi tulajdonsággal, az ultrafinom sörtékkel, a lineáris motor által generált hangrezgésekkel és a vízszintes kefemozgással az EW-DC12 gondosan eltávolítja a lepedéket és a baktériumokat az ínyből. Ez ideális megoldássá teszi a fogak mindennapi ápolására.

Miért érdemes Panasonic sonic fogkefét választani?
E kutatás alapján a Panasonic kifejlesztett egy szonikus fogkefét, amely a hagyományos tisztításnál nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít az ínyek számára, három egyedi funkció kombinálásával: ultrafinom sörtéjű kefe, lineáris motor által keltett hangrezgés és vízszintes kefemozgás. 

Hatékony fogtisztítás az ultrafinom sörtéjű hegynek köszönhetően
A tökéletes sörtéjű szonikus fogkefe elengedhetetlen az ínyek tisztításához. A kefe nagyon finom, 0,02 mm átmérőjű sörtékkel rendelkezik, amelyek finoman elérik az ínyeket, tisztítva és védve azokat. A 3 mm hosszú sörtevégek, amelyeket a legérzékenyebb fogakra és ínyre terveztek, elérik az optimális mélységet az ínyekben, és nem nyúlnak tovább. Ez lehetővé teszi a lepedék és a baktériumok finom eltávolítását anélkül, hogy irritálná őket. 

A lineáris motor által generált hangrezgések A
Nagy sebességű (31 000 mozgás/perc) és a rendkívül pontos rezgések (amplitúdó 1 mm * 1) rendkívül hatékonyan távolítják el a fogkövet az ínyekből.

Vízszintes kefemozgás a hatékony fogkőeltávolítás érdekében
A Panasonic EW-DC12 szónikus fogkefe hegye nagy sebességgel vízszintesen mozog az íny mentén, hogy mélyebbre nyúljon  a fogkő és a baktériumok hatékony eltávolítása érdekében. 

Gyengéd szonikus fogkefe az érzékeny fogakhoz 
DELICATE móddal érzékeny fogakat lehet mosni, ha az íny duzzadt, vérzik vagy különösen érzékeny, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy megsérül.

Tökéletes napi szájápolás
LED-es kijelző tájékoztat, hogy mikor kell újratölteni az akkumulátort
Az üzemmód memória funkció megjegyzi az utoljára használt módot
Az időzítő megkönnyíti a száj egyes szakaszainak egyenletes fogmosását
A Soft start funkció lehetővé teszi, hogy nagyon alacsony sebességgel kezdje meg a fogmosást, ami könnyebb megszokni  

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Panasonic EW-DC12-W503 Szónikus fogkefe - Fehér" című hirdetést látja. (fent)