Betöltés...

OCHO Technic 65W fehér csiszológép

Ár: 46.790 Ft

A köröm és a kutikula hatékony előkészítése

A professzionális OCHO TECHNIC csiszolóógép tökéletes műköröm készítéshez, manikűrhöz és pedikűrhöz. Jelentősen megkönnyíti a korábbi műköröm vagy géllakk maradványainak eltávolítását és a körmök előkészítését a további lépésekhez . Az elegáns és modern dizájnnak köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe , és intuitív kezelésének köszönhetően profik és kezdők számára egyaránt tökéletes lesz.

Ergonomikus fej Twist-Lock-kal

A kézi egység nagyon funkcionális és precíz , tökéletesen illeszkedik a kézbe. A könnyen használható Twist-Lock rendszer lehetővé teszi a fejek gyors és problémamentes cseréjét . Ennek köszönhetően a munkavégzés rendkívül egyszerű és intuitív, amit még az igényesebb felhasználók is értékelni fognak. A fej ergonomikus formája, könnyedsége és megfelelő egyensúlya kényelmes használatot, a masszív felépítés és a rezgés jelentős csökkentése pedig a precíz és biztonságos munkavégzést garantálja. Ezek a megoldások megakadályozzák a kéz túlzott elfáradását.

 

Precizitás és funkcionalitás

A csiszológép digitális kijelzővel ellátott, amely tájékoztat az aktuális forgási sebességről, forgásirányról, és lehetővé teszi azok zökkenőmentes beállítását egy intuitív érintőpanel segítségével . A készülék csendesen működik, és van egy speciális hely a fej kényelmes elhelyezésére, ami megkönnyíti a tárolást és megakadályozza a sérüléseket .

 

Komplett fejkészlet a kényelmes és hatékony munkavégzéshez

A csiszológéppel való kényelmes és hatékony munkavégzés kulcsa a megfelelő frézer (csiszolófej) kiválasztása. Az OCHO TECHNIC csiszológéphez mellékelt fejkészlet sokféle formát és fokozatot kínál, lehetővé téve a formázások széles skálájának egyszerű elvégzését . A készlet kerámia és homokkő fejeket tartalmaz, melyek professzionális felhasználók és kezdők számára egyaránt alkalmasak. Annak érdekében, hogy a készletet bővíthesd, javasoljuk vess egy pillantást csiszolófej kínálatunkra.

 

Modern, minimalista dizájn

A csiszológép megjelenése minden bizonnyal örömet okoz azoknak, akik értékelik a minimalista és modern megoldásokat. A fehér árnyalatú, matt felületű, egyszerű háznak köszönhetően a készülék nagyon elegánsnak és letisztultnak tűnik. A csúszásmentes lábak biztosítják a stabilitást működés közben. Ezenkívül a csiszológép kicsi és könnyen szállítható, így szépségszalonban, mobil szolgáltatásokban és otthon is használható. Kiváló választás azok számára, akik nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikát és a dizájnt is értékelik .

A készlet tartalma: csiszológép alap, kézi egység, tápegység, 5 darab csiszolófej.

Figyelem! Csiszológépek kéziegységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kéziegység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza.

Adatok: 

Szín: fehér 

Tápellátás: vezetékes 

Forgási sebesség: 35 000 RPM 

Fej Twist-Lock mechanizmussal 

Teljesítmény: 65W 

Feszültség: 110-220 V 

Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.


A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-3 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "OCHO Technic 65W fehér csiszológép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: