Betöltés...

Dollcini, fagyáspontos szőrtelenítés férfiaknak és nőknek, végtelen fényimpulzusok, 5 fokozatban és 2 besugárzási módban állítható, minden testrészre alkalmas, lézeres szőrtelenítő, 400821, fehér

Ár: 23.490 Ft

A lézeres szőrtelenítő műszer a legújabb nagy teljesítményű IPL lézer, amely akár 14J/cm2 energiát bocsát ki, így kiváló minőségű tartós szőrtelenítés érhető el.

Ez az epilátor PSE-tanúsítvánnyal rendelkezik, hosszú élettartamú, nagy energiájú kvarclámpával rendelkezik.Ez könnyen megtehető 550 nm és 1200 nm közötti biztonságos hullámhosszokkal.

5 FŐBB ELŐNY – Az otthoni epilátornak 2 fő funkciója van: bőrszépítés és szőrtelenítés, valamint 5 intenzitási fokozat. Különböző

testrészekhez állítható, így több testrészre is könnyen felvihető.

Alkalmazható személyek: Az epilátor alkalmas férfi és női karokra, lábakra, hátra, mellkasra, ujjakra, arcra és hónaljra, valamint férfi szakállra.

Szerezzen szaloneredményeket mindössze négy hét alatt – Élvezze a sima bőrt, és érezhetően csökken a szőrszálak száma. A kezelés első négy hetét követően folytassa a kéthetente végzett javításokkal, hogy egész évben a legjobban nézzen ki. A Dollcini zafír alapú lapos, világos ablaka a haj gyökerét célozza meg, miközben biztosítja, hogy minden villanás fájdalommentes és hatékony legyen.

Iparágvezető hűtési technológia – Selymesen sima eredményeket érhet el fájdalom nélkül. A Dollcini klinikai minőségű zafír jégérintési technológiát alkalmaz, hogy a hőmérsékletet 158℉-ról 50℉-ra csökkentse a bőrrel való érintkezés helyén.

Alkalmas a teljes testre kiterjedően – Dollcinivel dolgozzon a bosszantó szőrszálakon. Egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő intenzitási szintet, és kezelje a karjain, lábain, hónaljain stb.

A doboz tartalma – Fantasztikus eredményeket érhet el közvetlenül a kanapéról. A Dollcini Sapphire Ice cool IPL szőrtelenítő készüléket, borotvát és napszemüveget tartalmaz. Ez minden, amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobban nézzen ki és érezze magát az évszakokban.

Aloe vera gél is jár hozzá, ami borotválkozás után használható a bőr hidratálására.

Két világítási mód: folyamatos világítás és kézi világítás.

**Magyar nyelvű használati utasítás mellékelve**

**A különböző gyártási tételek miatt a szőrtelenítési szabványok eltérőek lehetnek. Nem alkalmas sötét, sötét bőrre vagy fehér hajra. Ne használja, ha bőrbetegsége van. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Forduljon orvosához, ha bizonytalan a vásárlással és a használattal kapcsolatban. Ezt a tételt cégünk pecsétjével látták el. Higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a termék le van zárva és a cégbélyegző hiányzik vagy sérült. **

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dollcini, fagyáspontos szőrtelenítés férfiaknak és nőknek, végtelen fényimpulzusok, 5 fokozatban és 2 besugárzási módban állítható, minden testrészre alkalmas, lézeres szőrtelenítő, 400821, fehér" című hirdetést látja. (fent)