Betöltés...

Concept Perfect Skin Pro IL5000 IPL Szőrtelenítő

Ár: 86.990 Ft

Sima, szőrtelen bőrre vágyik? A Concept IL5000 Perfect Skin Pro IPL epilátorral ezt otthonában, kényelmesen elérheti. Intenzív impulzusfény (IPL) technológiát használ, amely világszerte több mint 15 éves klinikai tesztelésen esett át. Ez a tudományosan bizonyított technológia gyors és tartós eredményeket biztosít. Az epilálás során az intenzív, pulzáló fény villanásai a bőr felszíne alá hatolnak, ahol a szőrzet sötét pigmentjére hatnak. Ez a hőhatás hatékonyan és fájdalommentesen pusztítja el a hajat a gyökerektől kezdve, és megakadályozza a visszanövést. Rendszeres és helyes használat mellett akár több hónapig is sima bőr érhető el.

Az epilátor élettartama akár 500 000 fényimpulzus is lehet. Ez azt jelenti, hogy ha rendszeresen epilálja a testrészeket, például a lábakat, a hónaljat és a bikinivonalat, és betartja a kezelések közötti ajánlott időközöket, a fényimpulzusok egy életen át tartanak. Ezek átlagos számítások, amelyek egy női tesztcsoport eredményein alapulnak (M-es méret, magasság kb. 165 cm, súly kb. 60 kg).

A fényimpulzusok átlagos száma testrészenként:

vádli = 60-90 impulzuscomb = 120-140 impulzushónalj = 5-7 impulzusbikini = 16-20 impulzus

Az IL5000 IPL epilátor maximális mozgásszabadságot biztosít. Kábel nélkül is használható, amit különösen utazáskor fog értékelni. Teljesen feltöltött akkumulátorral az epilátor a legalacsonyabb fokozaton akár 1350 villanást, a legmagasabb fokozaton pedig akár 500 villanást is végezhet. Ha kezelés közben kifogy, egyszerűen csatlakoztassa, és folytathatja a munkát.

Az IL5000 IPL epilátor alkalmas az egész test szőrtelenítésére. Két módot használhat. A Gliss üzemmód nagyobb területek, például lábak, kezek, mellkas, hát stb. epilálására szolgál. Az epilátor folyamatos villanásokat bocsát ki egymás után a gyorsabb és simább kezelés érdekében. A precíziós üzemmód a legnehezebben elérhető és legérzékenyebb területek, például az arc, a hónalj, a bikinivonal stb. szőrtelenítésére használható. A készülék az impulzuskioldó gomb megnyomásával egyszeri impulzusokat bocsát ki. Ebben az üzemmódban javasoljuk további mágneses tartozékok használatát (arc + bikini), amelyekkel a kívánt terület pontosabban megcélozható.

Az IPL epilátorral végzett szőrtelenítés a leghatékonyabb a világosabb bőrűeknél és a sötétebb pigmentet tartalmazó, sötétebb szőrszálaknál, így a szőrtelenítés hatékonyabb. Minél világosabb a szőrzet és minél sötétebb a bőrtípus, annál kevésbé hatékony az IPL epilátor.

Az IPL epilátor használata előtt az epilálni kívánt bőrnek tisztának, száraznak és borotváltnak kell lennie. Válassza ki a bőrtípusának megfelelő öt fényintenzitási szint egyikét - minél világosabb a bőr fototípusa, annál magasabb a kiválasztott intenzitási szint (az egyes fototípusokhoz ajánlott intenzitási szinteket a használati útmutató részletesen ismerteti). Nyomja az epilátor alkalmazási területét a bőrhöz. A gomb megnyomásakor a készülék fényimpulzust bocsát ki. Kerülje, hogy egy kezelés során egynél több impulzust adjon le ugyanazon a bőrfelületen. Epilálás közben enyhe melegséget vagy bizsergést érezhet, de ez semmiképpen sem lehet fájdalmas. Ha fájdalmat érez, csökkenteni kell a sugárzás intenzitását.

Az IPL epilátor beépített biztonsági érzékelővel rendelkezik, amely megakadályozza az impulzus küldését, ha az epilátor szabad területre irányul. Ennek az érzékelőnek köszönhetően a készülék csak akkor működik megfelelően, ha az alkalmazási felület teljesen érintkezik a bőrrel. A készülék használata ezért biztonságos, és nem áll fenn a látás károsodásának veszélye, így nincs szükség speciális védőszemüveg használatára epilálás közben. Az arc epilálásakor javasoljuk, hogy a villanás alatt csukja be a szemét. Ez megakadályozza a fényképezőgép vakujának erejéhez hasonlítható kisebb vakítást, amely nem jelent egészségügyi kockázatot, de kellemetlen lehet.

A szőrtelenítés eredményei a kezelt testrész, a szőr színe és az alkalmazás módszere függvényében használónként eltérőek lehetnek. Az első eredményeket már 4 hét rendszeres használat után észreveheti a bőrén. Ha csak most kezdi az epilálást, javasoljuk, hogy az első 4 kezelést 2 hét különbséggel végezze el. Ezután 4 hetente ismételje meg az epilálást, amíg el nem éri a kívánt hatást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Concept Perfect Skin Pro IL5000 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)