Betöltés...

Braun Silk-épil Lady Shaver 5-160 Epilátor

Ár: 20.390 Ft

Braun LS5160 Silk&Soft elemes epilátor
Silk&Soft női borotvák - extra alapossággal a selymes és ragyogó bőrért.
Testhez igazodó Body Adjust rendszerével páratlan alapossággal dolgozik. A Braun LS5160 Silk&Soft női borotva és trimmelő extra alapos epilálást biztosít Önnek a test minden részéhez. A sima és lekerekített borotvafejet kifejezetten a női test kontúrvonalainak követésére tervezték. A lebegő szita és a hosszú szőrszálakhoz használandó trimmelő együttes kombinációja garantálja az extra alapos eredményt a műveletvégzésben. A beépített SoftStrip a megfelelő eredmény érdekében kifeszíti a borotválandó bőrfelületet. EasyGlide párna az akadálymentes siklásért. Lábait, vagy akár az érzékeny területeket - mint pl. a hónalj vagy a bikinivonal - gyorsan és kényelmesen epilálhatja. A kisimító kiegészítő a bőrfelületen lévő elhalt hámsejtek eltávolítása révén javít a bőr állapotán.

Specifikáció:
2 db AA elemmel működik1 soros nyírófej3 kiegészítő fejOptiShave funkcióOptiTrim kiegészítők (4mm és 8mm)TisztítókefeMoshatóSzáraz és nedves epilálásra is alkalmas

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Silk-épil Lady Shaver 5-160 Epilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: