Betöltés...

Perfect Nails LUXURY Zselé Készlet - Platinum

Ár: 26.715 Ft




Tökéletes választás, hogy megismerd a Perfect Nails műköröm építéshez összeállított zselés termékeinket. A készlet összeállításakor figyelembe vettük, hogy minden olyan alapanyag benne legyen, amire a műköröm építésekor szükséged lesz. Készíts velük klasszikus francia, baby boomer műkörmöket vagy használd zselés műköröm alapnak őket. A készlet termékei hagyományos UV és UV/LED lámpákban kötnek.


 


A LUXURY PLATINUM MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ KÉSZLET TARTALMA:


PLATINUM GEL - MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ 15G
EXTREME WHITE - FEHÉR MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ 15G
COVER GEL - KÖRÖMÁGYHOSSZABBÍTÓ ZSELÉ 15G
GEL CLEANER - FIXÁLÓ FOLYADÉK 100ML
TOP GEL - FÉNYZSELÉ 15ML
PERFECT PREP - ECSETES ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉK 15ML
PERFECT BOND PRIMER - TAPADÓFILM 15M


PLATINUM GEL - KÖZEPESEN SŰRŰ, JÓL TERÜLŐ, HŐÉRZET NÉLKÜL KÖTŐ, MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ ZSELÉ

Platinás csillogású, közepesen sűrű, rugalmas átlátszó, műköröm építő zselé. Kiválóan tapad a természetes körömlemezhez, így külön alapréteget nem igényel. Tartós, ellenálló és kemény felületet képez, kiválóan formázható, remekül terül, de nem folyik el és jól hajlítható, megtartja a C-ívet a műköröm építés során. Kevés porképződés jellemzi reszeléskor. Hőérzet nélkül köt, fixálás után fényes marad. 


PERFECT TIPP: Megerősítésre és közepes (M-es méretű - kb. 1cm) köröm hosszabbításra javasolt. Pigment porokkal és egyéb díszítő elemekkel kiválóan keverhető.


FÁZIS: egyfázisú | HŐKÉPZÉS: minimális | KÖTÉS IDŐ: UV 2 perc, UV/LED 60 mp


EXTREME WHITE GEL - KÖZEPESEN SŰRŰ, ÖNTERÜLŐ, EXTRÉM FEHÉR, MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ ZSELÉ

Közepes sűrű, önterülő, extrém fehér, műköröm zselé. Tökéletesen sima, egyenletes felület alakítható ki vele és kiváló formatartással rendelkezik. Francia szabadszél építéshez ajánlott, francia műköröm építésekor. Határozott, kontúros mosolyvonal készíthető vele. Többfázisú, használatakor Clear zselével kell borítani. A munkafolyamat végén fixálást igényel.


FÁZIS: többfázisú | HŐKÉPZÉS: enyhe | KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp


COVER GEL - ERŐSEN PIGMENTÁLT, NATÚR RÓZSASZÍN KÖRÖMÁGY HOSSZABBÍTÓ, MŰKÖRÖM ZSELÉ, FRANCIA KÖRÖMHÖZ IS

Erősen pigmentált, közepesen sűrű, natúr rózsaszín körömágy hosszabbító, műköröm zselé. Krémes állagú, könnyen kezelhető és jól terül, de nem folyik el. Remekül tapad a természetes körmökhöz, így külön alapréteget nem igényel. Meleg árnyalata illeszkedik a természetes
köröm színéhez, tökéletesen elfedi annak hibáit és a francia köröm mosolyvonala is lenövés mentes marad. Vékony rétegben is jól fed, nem foltosodik. A munkafolyamat végén fixálást igényel.


FÁZIS: egyfázisú | HŐKÉPZÉS: minimális | KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp


GEL CLEANER - ZSELÉS MŰKÖRÖM FIXÁLÓ FOLYADÉK

A zselés műkörömépítéskor és gél lakk (géllakk, lakkzselé) köttetés után kicsapódó diszperziós, ragacsos rétegét eltávolító, illatmentes folyadék.


TOP GEL - FIXÁLÁS MENTES, RUGALMATLAN MŰKÖRÖM FÉNYZSELÉ

Fixálás mentes, közepesen híg műköröm fényzselé. Extra erős és masszív védelmet képez, így tartós, több héten át tartó csillogást biztosít a műkörmön. Nem rugalmas, így csak építő műköröm anyagok felületére használható.


KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 30-60 mp


PERFECT PREP - KÖRÖM ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉK MŰKÖRÖMÉPÍTÉSHEZ ÉS GÉLLAKKHOZ

Köröm előkészítő folyadék, amely egyszerre segít műköröm építés során a gombásodás megelőzősében, elősegíti a műköröm tapadást, vízelvonó és zsírtalanító funkciót is betölt. PH-kiegyenlítő hatású, savmentes anyag, mely gél lakk, lakkzselé, zselés köröm, porcelán köröm és AcrlyGel technikával készülő műköröm esetében egyaránt használható. Bőrbarát, nem károsítja a körömlemezt.


PERFECT BOND PRIMER - FOLYÉKONY TAPADÓ FILM

Savmentes. Víztaszító formulával véd a műköröm felválása és a műköröm gombásodása ellen. Problémás körmökhöz kifejezetten ajánlott.








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Perfect Nails LUXURY Zselé Készlet - Platinum" című hirdetést látja. (fent)