Betöltés...

Perfect Nails műkörömépítő Zselé Készlet - Luxury Ice - Unikornis Silver UV/LED Műkörmös Lámpával

Ár: 46.787 Ft

Műkörömépítő Zselé Készlet - Luxury Ice - Unikornis Silver UV/LED Műkörmös Lámpával

Tökéletes választás, hogy megismerd a Perfect Nails műköröm építéshez összeállított zselés termékeinket. A készlet összeállításakor figyelembe vettük,hogy minden olyan alapanyag benne legyen, amire a műköröm építésekor szükséged lesz. Készíts velük klasszikus francia, baby boomer vagy egyszerű zselés műkörmöket. A készlet termékei hagyományos UV és UV/LED lámpákban kötnek.


Készlet tartalma


Műkörmös UV/LED Lámpa - Unikornis Ezüst
Ice Gel - Átlátszó Műkörömépítő Zselé 15g
Extreme White Gel - Fehér Műkörömépítő Zselé 15g
Cover Gel - Körömágyhosszabbító Zselé 15g
Gel Cleaner - Fixáló Folyadék 100ml
Top Gel - Fényzselé 15ml
Perfect Prep - Ecsetes Előkészítő Folyadék 15ml
Perfect Bond Primer - Tapadófilm 15ml


Műkörmös UV/LED Lámpa - Unikornis - Ezüst

Holografikus csillogású, univerzális, 48 Wattos UV/LED lámpa, ami a 30 darab energiatakarékos LED izzóknak és az alacsonyan elhelyezett szenzoroknak köszönhetően segíti az anyag tökéletes kötését a hüvelykujjon is. Mágneses, tükrös talpa levehető.


Ice Gel - Átlátszó Műkörömépítő Zselé 15g

Színkiemelő hatású, extra sűrű, lágyan terülő, műköröm építő zselé.

Extra sűrű, de lágyan terülő, átlátszó műköröm építő zselé. Kékes árnyalata miatt színkiemelő hatású. Kiválóan tapad a természetes körmökhöz, így külön alapréteget nem igényel. A hagyományos körömformák mellett extra hosszú, extrém körömformájú műkörmök készítéséhez is ajánlott, mert nem folyik el. Fixálás után fényes marad.


Perfect Tipp: Szalonkörmökhöz és L-es méretű (1,5-2 cm) köröm hosszabbításra is javasolt.



FÁZIS: egyfázisú | HŐKÉPZÉS: erős | KÖTÉS IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 60 mp 


Extreme White Gel - Fehér Műkörömépítő Zselé 15g

Közepesen sűrű, önterülő, extrém fehér, műköröm építő zselé.

Közepes sűrű, önterülő, extrém fehér, műköröm építő zselé. Tökéletesen sima, egyenletes felület alakítható ki vele és kiváló formatartással rendelkezik. Francia szabadszél építéshez ajánlott, francia műköröm építésekor. Határozott, kontúros mosolyvonal készíthető vele. Többfázisú, használatakor átlátszó zselével kell borítani. A munkafolyamat végén fixálást igényel.


FÁZIS: többfázisú | HŐKÉPZÉS: enyhe | KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp


Cover Gel - Körömágyhosszabbító Zselé 15g

Erősen pigmentált, natúr rózsaszín körömágyhosszabbító, műköröm építő zselé, francia körömhöz is.

Erősen pigmentált, közepesen sűrű, natúr rózsaszín körömágyhosszabbító, műköröm zselé. Krémes állagú, könnyen kezelhető és jól terül, de nem folyik el. Remekül tapad a természetes körmökhöz, így külön alapréteget nem igényel. Meleg árnyalata illeszkedik a természetes

köröm színéhez, tökéletesen elfedi annak hibáit és a francia köröm mosolyvonala is lenövés mentes marad. Vékony rétegben is jól fed, nem foltosodik. A munkafolyamat végén fixálást igényel.


FÁZIS: egyfázisú | HŐKÉPZÉS: minimális | KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp


Gel Cleaner - Fixáló Folyadék 100ml

Zselés műköröm fixáló folyadék.

A zselés műkörömépítéskor és gél lakk (géllakk, lakkzselé) köttetés után kicsapódó diszperziós, ragacsos rétegét eltávolító, illatmentes folyadék.


Top Gel - Fényzselé 15ml

Fixálásmentes, rugalmatlan műköröm fényzselé.

Fixálásmentes, közepesen híg műköröm fényzselé. Extra erős és masszív védelmet képez, így tartós, több héten át tartó csillogást biztosít a műkörmön. Nem rugalmas, így csak építő műköröm anyagok felületére használható.


KÖTÉSI IDŐ: UV 2-3 perc, UV/LED 30-60 mp


Perfect Prep - Ecsetes Előkészítő Folyadék 15ml

Köröm előkészítő folyadék műkörömépítéshez és géllakkhoz.

Köröm előkészítő folyadék, amely egyszerre segít műköröm építés során a gombásodás megelőzősében, elősegíti a műköröm tapadást, vízelvonó és zsírtalanító funkciót is betölt. PH-kiegyenlítő hatású, savmentes anyag, mely gél lakk, lakkzselé, zselés köröm, porcelán köröm és AcrlyGel technikával készülő műköröm esetében egyaránt használható. Bőrbarát, nem károsítja a körömlemezt.


Perfect Bond Primer - Tapadófilm 15ml

Folyékony savmentes tapadó film.


Víztaszító formulával véd a műköröm felválása és a műköröm gombásodása ellen. Problémás körmökhöz kifejezetten ajánlott.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Perfect Nails műkörömépítő Zselé Készlet - Luxury Ice - Unikornis Silver UV/LED Műkörmös Lámpával" című hirdetést látja. (fent)