Betöltés...

Mybody HAMMER masszázspisztoly, érintőkijelzős

Ár: 16.990 Ft

Hatékony stresszoldás és fájdalomcsillapítás gombnyomásra!
Ezt nyújtja Önnek a myBody HAMMER masszászpisztoly.

A modern életmód és a mindennapi stressz hatására sokan fáradtsággal és fájdalommal kűzdenek, azonban most van egy új fegyver a kezünkben a stresszoldásra és a fájdalomcsillapításra: a MyBody HAMMER masszázspisztoly. Ez az innovatív eszköz forradalmi módon változtatja meg a masszázs és az izomlazítás módját, és rendkívül sok előnnyel jár.

Előnyök:

Hatékony Stresszoldás: A myBody HAMMER masszázspisztoly hatékonyan oldja fel a testben felgyülemlett stresszt. Az erős rezgések és a hatékony masszázsfunkció kombinációja oldja a feszültséget, és segít ellazulni.

Fájdalomcsillapítás: Az izomfájdalom és ízületi fájdalom sokak számára mindennapos probléma. A myBody HAMMER célzottan és hatékonyan enyhíti ezeket a fájdalmakat. Az izomlazítás révén az Ön testének általános fájdalma is csökken.

Gyors Eredmények: A myBody HAMMER masszázspisztoly használata pillanatok alatt pozitív hatást gyakorol a testre. Azonnal érezheti a feszültség csökkenését és a fájdalom enyhülését, anélkül, hogy órákat töltené masszőrnél.

Könnyen Használható: A myBody HAMMER masszázspisztoly egyszerűen kézbe veheti, bekapcsolhatja, és elkezdheti a kezelést. Nincs szükség különösebb előképzettségre vagy szaktudásra. A készülék tömege mindössze 700 g, így használata nem okoz problémát még hosszabb ideig sem.

Több Funkció: A myBody HAMMER masszázspisztoly 6 különböző masszázsfejjel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a test különböző részeinek hatékony kezelését. Emellett 30 fokozatban állítható fordulattal rendelkezik, hogy teljesen személyre szabhassa a masszázst.

Hordozótáska: A myBody HAMMER masszázspisztoly praktikus hordozótáskával érkezik, így könnyen magával viheti bárhová.

Hosszú Üzemidő: A myBody HAMMER masszázspisztoly akár 3 óra üzemidővel rendelkezik egyetlen feltöltéssel, így több kezelést is elvégezhet anélkül, hogy gyakran töltené újra.

Stílus és minőség: A MyBody HAMMER masszázspisztoly exkluzív megjelenésével bármilyen környezetben stílusosan használhatja. Gumírozott markolata kényelmes fogást biztosít, és segít elkerülni az elcsúszást a masszázs közben.
A myBody HAMMER márka garancia a minőségre és a hatékonyságra. A hosszú élettartamú és megbízható masszázspisztoly a modern életmód tökéletes kiegészítője.

Ellenjavallatok:

Bár a myBody HAMMER masszázspisztoly sok előnnyel jár, vannak olyan helyzetek, amikor használata nem ajánlott:

Terhesség: Terhesség alatt a masszázspisztoly használata előzetes orvosi konzultációt igényel.

Súlyos sérülések: Friss sérülések, törések vagy súlyos izomhúzódások esetén konzultáljon orvosával a masszázspisztoly használatáról.

Bőrproblémák: Nyitott sebek, bőrgyulladás vagy bármilyen bőrbetegség esetén a masszázspisztoly használata ellenjavallt.

Súlyos betegségek: Bizonyos súlyos betegségek, például rák, trombózis vagy szívproblémák esetén konzultáljon orvosával a masszázspisztoly használatáról.

A myBody HAMMER masszázspisztoly az ideális eszköz a stresszoldáshoz és a fájdalomcsillapításhoz, és az előnyöket az egyszerű használhatóság és a hordozhatóság teszi még vonzóbbá. Mindig fontos azonban figyelembe venni az ellenjavallatokat, és konzultálni orvosával, ha bármilyen egészségügyi problémával küzd.

Ne hagyja, hogy a stressz és a fájdalom uralja az életét - próbálja ki a myBody HAMMER masszázspisztolyt, és tapasztalja meg a hatékonyságot és a kényeztetést egy kattintással!

Műszaki adatok:
Modell: GH-XG04
Akkumulátor feszültség: 7.4 V
Akkumulátor kapacitás: 1500 mAh
Frekvencia tartomány: 1200 – 3200 f/p
Töltési idő: 3 – 4 óra
Maximális üzemidő: 2 óra
Maximális zajszint: < 60 dB
Fokozatok száma: 30
Vezérlés: LCD érintő
Nettó súly: 790 g
Töltőáram: 5 V ~ 2 A

A csomag 1 darab USB/Type-C töltőkábelt tartalmaz, töltőfejelt az EU rendelkezése szerint nem.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mybody HAMMER masszázspisztoly, érintőkijelzős" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: