Betöltés...

Masszázs Pisztoly - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros - Ezüst

Ár: 13.990 Ft

Professzionális személyi masszázs eszköz.
Vezeték nélküli, csúcstechnológiás vibrációs masszázs eszköz, amely a fájó és merev izmok ellazításával segíti a mozgékonyság fokozását. Ez a legújabb izom lazító eszköz az idei évben indult világhódító útjára és rohamos gyorsasággal terjed. Nem csoda, hiszen rendkívül hatékony az elmerevedett , meghúzódott, fájó izmok kezelésében.
Van hogy a sok üléstől beáll a derekunk vagy ami az egyik leggyakoribb, hogy a vállunk és a nyakunk találkozásánál vannak az izmok görcsben. Sportolások következménye képpen nem ritka, hogy a vádli és a comb tájékán van szükségünk a csomók feloldására.
Ez az eszköz minden ilyesfajta problémának gyógyítója lehet. Nincs más dolgunk mint kiválasztjuk a négy különböző fej közül azt amelyik az adott területre megfelelő lehet, csatlakoztatjuk a géphez. Attól függően , hogy milyen erősségi fokozatot választunk, olyan ütemben előre-hátra fogja mozgatni az adott masszírozó fejet a készülék. A kényes pontokra, görcsökre, csomókra nyomva a készüléket szépen fogokzatosan feloszlatja az összeugrott izmokat. Ezáltal újra visszahelyezve azokat a megfelelő, fájdalommentes állapotba és visszanyerve ennek köszönhetően a testrész megfelelő mozgástartományát.
Akkumulátoros a készülék, így a feltöltés után könnyedén vihetjük magunkkal bárhova és a használata is rendkívül egyszerű, mert nem kell a kábelekkel bajlódni. 
Főbb jellemzői:-amplitúdó: kb. 1 cm-amplitúdó: kb. 1 cm
-frekvencia: 50 Hz
-névleges feszültség: DC12V
-teljesítmény: 24W
-tápfeszültség: 8,4V
-sebességi fokozatok száma: 6
-programok száma: 1
-tötőkábel hossza: 188 cm
-töltési idő: kb. 3 óra
-vibrációs szám: 3200~3400 r/min
Fontos! Ha komolyabb ízületi és/vagy izom fájdalmakkal küzdesz, illetve ismert,
ezekhez kapcsolódó betegséged van, használat előtt konzultálj orvosoddal! 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Masszázs Pisztoly - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)