Betöltés...

Folttisztító paszta 10 liter Clax Pasta

Ár: 59.751 Ft

Folttisztító paszta 10 liter Clax Pasta
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok:
H315 - Bőrirritáló
H318 - Súlyos szemkárosodást okoz
A Clax Pasta a textilmosás minden területén alkalmazható felületaktív adalékanyag. Segítségével hatékonyan eltávolíthatók a zsír-és olajszennyeződések, szennyfoltok.A Clax Pasta egyedi összetételének köszönhetően kitűnő eredményeket biztosít zsíros/olajos szennyeződések eltávolítására, miközben a rostokat és a színeket megkíméli. Szürkülésgátló hatóanyaga kitűnően feloldja a textíliáról eltávolított zsír- és olajszennyeződéseket, valamint szemcsés szennyeződéseket, így megakadályozza azok újralerakódását a szövetre. A Clax Pasta kitűnő szennyeltávolító hatást mutat, a rendkívül erősen szennyezett textíliák (például: pamut, és pamut-poliészter munkaruhák és asztalneműk) mosásánál zsír- és olajszennyeződések, valamint szemcsés szennyeződések esetén. Használata általában lúgos adalékanyaggal együtt ajánlott. Az elő- és főmosási fázisban való használaton felül a termék áztatásra is használható. 

Kitűnően eltávolítja a zsíros- és olajos szennyeződéseket
Megelőzi a textíliák szürkülését
Hatékonyan eltávolítja a szemcsés szennyeződéseket is
Folttisztító paszta 10 liter Clax Pasta termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 54167


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.16
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Folttisztító paszta 10 liter Clax Pasta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: