Betöltés...

skIN by Yamuna teafás maszk 80 g

Ár: 2.800 Ft


Így készítsd el:

A porhoz adjunk hozzá annyi kézmeleg vizet, hogy egy jó kenhető gélt kapjunk. Arcmaszk készítéséhez 8 gramm (kb. 2 púpozott teáskanál) por és 24 gramm (24 ml) langyos víz szükséges. Ha többet vagy kevesebbet készítünk, akkor is a megadott por/víz arányt kell betartani a megfelelő állag elérése érdekében. Miután a porhoz hozzáadtuk a vizet, gyors mozdulatokkal simára, csomómentesre kell keverni. Ajánlott a port még a víz hozzáadása előtt önmagában is megkeverni, hogy az esetleg összetapadt szemcsék szétváljanak. Az elkészítés után lehető leghamarabb vigyük fel vastag rétegben a megtisztított arcbőrre, majd hagyjuk száradni 10-12 percig, ezután a maszk könnyen lehúzható.

Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 

Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.

Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: yamuna.hu/hasznalatiutmutato 



 

ÖSSZETEVŐK/INCI:

Solum Diatomeae, Calcium Sulfate Hydrate, Algin, Maris Limus Extract, Tetrasodium Pyrohosphate, Salix Alba Leaf Extract, Xanthan Gum, Oryza Sativa Powder, Melaleuca Aletrnifolia Leaf Oil, Magnesium Oxide, CI 77007, Silica, Menthol, Kaolin, Limonene


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "skIN by Yamuna teafás maszk 80 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: