Betöltés...

Szemtakaró alváshoz, szemmaszk

Ár: 1.300 Ft

A szemtakaró alváshoz egy kényelmes és praktikus kényelmi eszköz, amely segít a teljes sötétségben való pihenésben. Ez a szemmaszk ideális választás azok számára, akik nem tudnak könnyedén elaludni vagy aludni maradéktalanul.


Ez a szemmaszk jól passzol a szemre, kényelmes és könnyű viseletet biztosít, orrkialakítással rendelkezik, hogy ténylegesen minden fényt kint tartson, amíg Ön pihen vagy alszik. Rugalmas pántjának köszönhetően könnyedén beállítható az optimális méret, hogy illeszkedjen az Ön fejéhez. Nem zavarja az arc többi részét, ezért különösen ajánlott azoknak, akik érzékenyek az érintésre.


Bár a puha anyaggal bélelt szemmaszkot alapvetően utazáskori alváshoz tervezték, de bátran használhatja otthon is, ha szükséges. Az otthon ápolt betegeknek különösen fontos a pihenés és a megfelelő alvás, ezért a szemtakaró alváshoz ideális segítség lehet számukra.


Úgy tervezték, hogy abszolút kiszűrje a fényt, emiatt is kétrétegű: belül fekete, kívül kék vagy fekete – a színösszeállítás nem választható. Mérete 19x9,5cm, 2db gumipánttal rögzül a fejen.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szemtakaró alváshoz, szemmaszk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: