Betöltés...

Relaxsan anatómiai alvópárna, 40x70x11cm

Ár: 22.700 Ft





A prémium minőségű RelaxSan anatómiai alvópárna ezüstszálas huzatban tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához, biztosítva a nyomás egyenletes eloszlását a teljes felületen és a nyaki gerinc és a fej helyes megtámasztását.


Ez a gyógyászati alvópárna a legjobb minőségű anyagokból ún. viszkoelasztikus habból készül, amit a köznyelv csak memóriahabnak nevez. Ez összenyomva lassan visszanyeri eredeti alakját, éppen emiatt számos párna készül belőle, a gyógyászati területen sokat használják.


A RelaxSan anatómiai alvópárna segít fenntartani az egészséges testhelyzetet alvás közben, csökkenti az izom- és vállfeszültséget, a fejfájást és a nyaki fájdalmat. Nem tartalmaz mérgező anyagokat és allergéneket, lélegző és környezetbarát anyagokból készül.


A RelaxSan anatómiai alvópárna levehető párnahuzattal érkezik, amely egy speciális, szabadalmaztatott Silver-Protect nanotechnológiával, tiszta ezüst alapú anyagból készül. Ez garantálja az állandó és hatékony antibakteriális és antiallergiás védelmet. Ugyanakkor a párnahuzat nagyon szép és kellemes tapintású, cipzáras és mosható. A szálak ezüsttartalma miatt a párnahuzat hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb hőmérsékleten melegérzetet ad, és forró nappalokon és éjszakákon lehűl.


A párna méretei: 70 x 40 x 11 cm, fehér színben kapható. Nagy méretéből adódóan nagyon jó és kényelmes, megfelelő fekvőfelületet biztosít a fejnek. Ilyen párna használatával nem alussza el a nyakát – ezt minden eddigi vásárlónk garantálja.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Relaxsan anatómiai alvópárna, 40x70x11cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: