Kakaóvaj tömb, BIO finomítatlan
Ár: 1.900 Ft
Nyers kakaóvaj bemutatása
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK CSOMAGBÓL, KISZERELÉSBŐL ÉS MENNYIT KÉR!
E-mail-ben megküldjük a mennyiségtől függően összeállított számlát.
Kakaóvaj finomítatlan 100g 1900,- Ft
Kakaóvaj finomítatlan 500g 6650,- Ft
100% finomítatlan kakaóvaj.
A kakaóvaj ideális napvédő, kiváló testápoló, nagyszerű krémalap.
Gyártó: MosóMami Kft.
Származás: Ghána
A kakaóvaj karakteres kakaóillatú, selymes, olajos növényi zsíradék. 34 fok körül olvad, a bőrön jól eloszlatható, egyébként kemény állagú. Kiváló krémalap, önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is ismert. Lassítja a bőr öregedését, regeneráló, hidratáló hatású.
A kakaóvaj gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban. Finomítatlan, semmilyen hozzáadott összetevőt nem tartalmaz, csak 100% ghánai kakaóvajat.
Bakteriálisan és vírusok ellen bevizsgált, I. osztályú termék.
Alkalmazása:
Száraz bőr esetén: A kakaóvaj lassan szívódik fel a bõrbe, hosszantartó hidratáló hatású.
Ekcémásoknak: Az ekcémás bõr tüneteit csökkenti, természetes hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását.
Pikkelysömör esetén: Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit
Napozáshoz: A kakaóvaj napvédõ hatású, faktorszáma kb. 5-7.
Borotválkozás után: Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
A kakaó Dél-Amerika esőerdőiből, főként az Amazonas és Orinoco vízrendszerének ártereiről származik. A növény a gyengén savanyú (pH=4-7,5) talajokat kedveli.
A kakaóvaj ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, törtfehér, vagy sárgás színű lesz.
A kakaóvajat előszeretettel alkalmazzák kozmetikumokban, barnítókrémekben, szappanokban és sokféle testápoló termékben is. A kakaóvajat a legjobb "bőrnedvesítőnek" is nevezik. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzésére. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad, és azonnal felszívódik a bőrben. Magas E-vitamin tartalmú termék.
A bőr puhaságának megőrzésén kívül a kakaóvajat gyakran ajánlják ekcéma és dermatitis kezelésére.
Kakaóvaj használata
A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását. Polyphenolt (CMP) is tartalmaz, mely megakadályozza az immunoglobulin termelődését, melyről úgy gondolják, hogy a dermatitis és az asztma előidézője lehet.
Terhes nők régóta használják a kakaóvajat a terhességi csíkok megakadályozására. A kellemes illatú anyag számtalan más, bőrön alkalmazott készítményben is megtalálható. Kutatások azt mutatják, hogy a test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését, erősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben is.
A kakaóvaj számos natúr kozmetikum alapanyaga.
A kakóvaj pasztillával ellentétben a nyers, finomítatlan kakaóvajnak karakteres kakaóillata van. 34 fokon olvad, bőrön jól eloszlatható, kemény állagú növényi zsír. Kiváló krémalap, önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is használható. A bőrt hidratálja és bársonyossá teszi. Étkezési minőségű termék Ghánából.
Miért környezetbarát, öko termék
- Természetes, növényi eredetű termék
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK CSOMAGBÓL, KISZERELÉSBŐL ÉS MENNYIT KÉR!
E-mail-ben megküldjük a mennyiségtől függően összeállított számlát.
Kakaóvaj finomítatlan 100g 1900,- Ft
Kakaóvaj finomítatlan 500g 6650,- Ft
100% finomítatlan kakaóvaj.
A kakaóvaj ideális napvédő, kiváló testápoló, nagyszerű krémalap.
Gyártó: MosóMami Kft.
Származás: Ghána
A kakaóvaj karakteres kakaóillatú, selymes, olajos növényi zsíradék. 34 fok körül olvad, a bőrön jól eloszlatható, egyébként kemény állagú. Kiváló krémalap, önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is ismert. Lassítja a bőr öregedését, regeneráló, hidratáló hatású.
A kakaóvaj gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban. Finomítatlan, semmilyen hozzáadott összetevőt nem tartalmaz, csak 100% ghánai kakaóvajat.
Bakteriálisan és vírusok ellen bevizsgált, I. osztályú termék.
Alkalmazása:
Száraz bőr esetén: A kakaóvaj lassan szívódik fel a bõrbe, hosszantartó hidratáló hatású.
Ekcémásoknak: Az ekcémás bõr tüneteit csökkenti, természetes hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását.
Pikkelysömör esetén: Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit
Napozáshoz: A kakaóvaj napvédõ hatású, faktorszáma kb. 5-7.
Borotválkozás után: Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
A kakaó Dél-Amerika esőerdőiből, főként az Amazonas és Orinoco vízrendszerének ártereiről származik. A növény a gyengén savanyú (pH=4-7,5) talajokat kedveli.
A kakaóvaj ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, törtfehér, vagy sárgás színű lesz.
A kakaóvajat előszeretettel alkalmazzák kozmetikumokban, barnítókrémekben, szappanokban és sokféle testápoló termékben is. A kakaóvajat a legjobb "bőrnedvesítőnek" is nevezik. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzésére. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad, és azonnal felszívódik a bőrben. Magas E-vitamin tartalmú termék.
A bőr puhaságának megőrzésén kívül a kakaóvajat gyakran ajánlják ekcéma és dermatitis kezelésére.
Kakaóvaj használata
A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását. Polyphenolt (CMP) is tartalmaz, mely megakadályozza az immunoglobulin termelődését, melyről úgy gondolják, hogy a dermatitis és az asztma előidézője lehet.
Terhes nők régóta használják a kakaóvajat a terhességi csíkok megakadályozására. A kellemes illatú anyag számtalan más, bőrön alkalmazott készítményben is megtalálható. Kutatások azt mutatják, hogy a test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését, erősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben is.
A kakaóvaj számos natúr kozmetikum alapanyaga.
A kakóvaj pasztillával ellentétben a nyers, finomítatlan kakaóvajnak karakteres kakaóillata van. 34 fokon olvad, bőrön jól eloszlatható, kemény állagú növényi zsír. Kiváló krémalap, önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is használható. A bőrt hidratálja és bársonyossá teszi. Étkezési minőségű termék Ghánából.
Miért környezetbarát, öko termék
- Természetes, növényi eredetű termék
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.02 |
Eddig megtekintették 62 alkalommal |
Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kakaóvaj tömb, BIO finomítatlan" című hirdetést látja. (fent)