Betöltés...

Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Dailee Pant Plus, 1910ml, 15db, S

Ár: 3.700 Ft





A belga Drylock Technológia több mint 30 éve családi vállalkozásként indult, majd nőtte ki magát világméretű céggé. Folyamatosan fejleszt és innovál az inkontinencia termékek területén. Arról híres, hogy leginkább prémium, kiváló termékeket gyárt, valamint CO2 semleges cég jelentős mértékben elkötelezve a környezetvédelem felé.


A Dailee Pant diszkrét, fehérneműhöz hasonló uniszex pelenkanadrág. Gumírozott, rugalmas övrészének köszönhetően tökéletes rögzítést biztosít mozgás közben is. A puha, szövetszerű külső borítás valódi alsónemű érzetét kelti: diszkréten követi a test formáját, nincs a fóliázott termékekre jellemző susogó hangja járás közben, komfortos viseletet biztosít. Olyan, mint egy normál fehérnemű, nem látható a ruha alatt, nem korlátozza a mozgást. A Dailee Pant használatával az inkontinens nő és férfi beteg önellátó képessége, aktív élete, mobilitása fenntartható és javítható.


A Dailee Pant nadrágpelenka egy mozdulattal könnyen és gyorsan letolható, mint egy fehérneműt. Megfelelő biztonságérzetet nyújt és megkönnyíti a férfi és nő betegek számára, hogy rendszeresen megpróbáljanak az egészséges emberekhez hasonlóan vizeletet üríteni (toalett tréning).


Méret csípő alapján: S 63-80 cm, M 80-110 cm, L 110-150 cm és XL 145-180 cm.








A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Dailee Pant Plus, 1910ml, 15db, S" című hirdetést látja. (fent)