Betöltés...

Mobil EKG szívritmus rögzítésére, Beurer ME90 BT

Ár: 42.900 Ft

A szív és érrendszeri megbetegedések, és azok szövődményei sokszor hirtelen, minden előjel nélkül támadnak. A szívinfarktus és a stroke sajnos sokszor visszafordíthatatlan károkat okoznak, de akár halálhoz is vezethetnek. Ezért fontos, hogy a nagy kockázatot jelentő betegségek és állapotok előfordulása esetén rendszeresen járjunk szűrővizsgálatra, vagy ha lehetőségünk van rá, otthoni diagnosztikai módszerekkel, eszközökkel monitorozzuk magunkat.


Ehhez nyújt remek és hatékony segítséget a német Beurer ME90 készüléke. Az EKG (elektrokardiografia) egy olyan diagnosztikai módszer, mely a szív összehúzódásakor keletkező elektromos feszültség regisztrálásával, a szív működéséről nyújt hasznos információt. Az EKG vizsgálat során mellkasi és végtagi elektródákon keresztül gyűjti össze az adatokat ez a gyógyászati segédeszköz. A Beurer ME90 készüléke ezt a módszert hozza közelebb a felhasználóhoz, hogy bárhol, bármikor, gyors és megbízható képet kaphasson a szív állapotáról.


A Beurer ME90 hordozható szívmonitorról az adatok lementhetőek számítógépre a mellékelt USB kábellel, okostelefonra iOS 8.0-tól és Android 4.4-től kompatibilis BLUETOOTH kapcsolattal. Használja az ingyenes Beurer CardioExpert szoftvert és alkalmazást az értékek ábrázolásához és kiértékeléséhez.


Termékjellemzők:



Mobil, egycsatornás EKG készülék szívritmus rögzítésére
A szívműködés önellenőrzése otthon vagy útközben
Különösen alkalmas az olyan fokozott egészségügyi kockázattal járó betegségekben szenvedőknek, mint: magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség (I-II-es típus), öröklött hajlam, túlsúly, testmozgás hiánya, erős dohányzás. ha a kórtörténetben már fordult(ak) elő stroke és/vagy szívroham
Könnyen kezelhető, egygombos működtetés
Könnyen olvasható LCD kijelző
Felvétel időtartama: 30 másodperc
•Felvétel a mell-kar-kéz, vagy a kéz-kar-felsőtest-kar-kézen keresztül
Azonnali információ a szívritmusról a felvétel befejezése után
36 memória hely
USB-csatlakozóval és USB hosszabbító kábellel
Részletes megjelenítés és értékelés PC szoftverrel
Elem töltöttségének kijelzése
Automatikus kikapcsolás
Dátum és Idő
Tárolótáskával (ideális útközben)
Lítium ionos elem 2x CR2032
Méret: 102 x 38 x 10 mm
Súly: kb. 41 g





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mobil EKG szívritmus rögzítésére, Beurer ME90 BT" című hirdetést látja. (fent)