Betöltés...

Inkontinencia betét, Tena Comfort Mini Super 30db, 920ml

Ár: 7.400 Ft

A Tena Comfort Mini Super Inkontinenciabetét középsúlyos vizeletvesztés esetére ajánlott. Kialakításának köszönhetően kényelmesen viselhető és védelmet jelent a szivárgás és a kellemetlen szagok ellen.


A Dry Fast Core belső mag kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és gyorsan magába zárja a folyadékot, így teljes biztonságban érezheti magát viselésekor.


A TENA Comfort Mini betétek Odour Control szagsemlegesítő rendszerrel vannak ellátva. A szuperabszorbensek csökkentik az ammóniatermelő baktériumok szaporodását és ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását. Ez a termék kényelmes, a méltóságot megőrző, diszkrét viseletet biztosít. A betét hátulján ragasztószalag van, amely az alsóneműhöz rögzíti a betétet.


A Tena elkötelezett a környezetvédelem iránt. Lépésről lépésre: 2030-ra 50%-kal csökkentjük karbonlábnyomunkat Európában, hogy értéket teremtsünk a bolygó számára. A TENA számára mindig is az emberek védelme volt a legfontosabb, és mostantól a bolygó védelme is a feladata.


A csomagolás 30db, 43cm hosszú, 920ml kapacitású betétet tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Inkontinencia betét, Tena Comfort Mini Super 30db, 920ml" című hirdetést látja. (fent)