Betöltés...

Textil Betegfordító korong ülő mozgatáshoz, Sundo

Ár: 10.000 Ft

Vannak helyzetek, amikor a fordulni, megfordulni, tehát a forgó mozgás nagyon nehezen megy. Kiszállni az autóból, elfordulni az ágyon vagy kifordulni egy széken, átülni egy másik székre - ezek mind forgó mozgást igényelnek, amihez segítő kezekre és eszközre van szükség. Ha ez sérül, nem megy, akkor lehet hasznos ez a nagyon praktikus betegfordító korong. 125kg terhelhetőséget bír el az a két szövet lap, ami egymáson elfordul. Úgy tervezték, hogy ülő helyzetben használható legyen, hiszen kisebb forgó mozgásokról van szó. Kipárnázott, kb. 3cm magas korong. Biztonságos is, mert egyrészt nem csúszik ez a 42cm átmérőjű betegfordító korong, másrészt kettős mozgást végez ahhoz, hogy mind a beteg, mind a gondozó biztonságban érezze magát. 


Ez a német betegfordító korong sötétszürke színű, súlya 0,3kg. Hasznos segédeszköz az otthoni beteggondozásban, betegápolás során a beteg vagy nehezen helyváltoztató személyek számára. Ülő helyzetű mozgatáshoz ajánljuk.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Textil Betegfordító korong ülő mozgatáshoz, Sundo" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: