Betöltés...

Gypsotron spray a gipszelés alatti bőr ápolására, 200ml

Ár: 4.600 Ft




A helyes rögzítőkötés felhelyezésénél minden esetben fontos a kötés bőrfelülethez történő pontos illeszkedése. Ez azonban akadályozza a kötés alatt a bőr normális légcseréjét, tisztán tartását, higiéniáját. Emiatt a tartós rögzítés alatt lévő bőrfelület kiszárad, gyakran viszket, kellemetlen szag jelentkezheti. Megfelelő ellátás hiányában akár súlyosabb szövődmények is kialakulhatnak a gipszkötés alatt: gyulladásos elváltozások, bakteriális vagy gombás bőrfertőzések.


A szövődmények kialakulásának megakadályozása érdekében a rögzítőkötés viselésének első napjaitól kezdve ajánlott speciális bőrápolási termékeket használnia. Erre kiváló megoldás a Gypsotron spray, ami a gipszelés alatti bőr ápolására szolgál.


A Gypsotron spray megszünteti a kellemetlen szagot, csökkenti a viszkető érzést, illetve enyhíti a gipszelés vagy egyéb kötések alatt jelentkező kisebb bőrirritációkat.


A Gypsotron sprayt közvetlenül a rögzítőkötés, a gipsz- vagy a könnyített gipsz alatt a bőrön kell alkalmazni. A csomagolásban található hosszabbító csövet illessze a szórófejre, majd annak segítségével juttassa a terméket a kötés vagy a gipsz alá. Ne alkalmazza egy helyen négy másodpercnél hosszabb ideig. Túl nagy mennyiségben történő alkalmazása a bőr fagyásához vezethet. Szükség szerint, időszakosan használja.


Összetevők: Butane, Alcohol Denat., Aqua, Propane, Talc, Silica, Sodium Bicarbonate, Perfume, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Menthyl Lactate, Saccharomyces Ferment, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool.








A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gypsotron spray a gipszelés alatti bőr ápolására, 200ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
OEM