Betöltés...

Mextra Absorbent steril kötszer erősen váladékozó sebekre, 10x10cm, 10db

Ár: 11.500 Ft

A Mölnlyncke által gyártott prémium minőségű Mextra steril kötszer puha széleket tartalmaz (az ultrahangos hegesztésnek köszönhetően), és diszkréten észrevétlen marad a váladék megtartása során is, fenntartva ezzel a beteg kényelmét.


Kényelmének, kezelhetőségének, valamint a struktúra és az integritás megőrzésének köszönhetően a Mextra váladékfelszívó steril kötszer hozzájárulhat a betegek folyamatos mobilitásához.


A gyors folyadékfelvételnek köszönhetően a Mextra Superabsorbens kötszer nagy folyadékfelszívó és -megtartó képessége minimálisra csökkenti a maceráció kockázatát.


A Mextra közepesen, erősen váladékozó sebeken, pl. krónikus sebeken (lábfekélyeken és kompressziós kötés alatt lévő vénás lábszárfekélyeken) alkalmazható. Olyan elsődleges kötszerekkel együtt is alkalmazható, mint a Mepitel, a Mepitel One, a rostkötszerek vagy a Melgisorb Plus.


A Mextra steril kötszer vízlepergető és légáteresztő hordozóanyaggal rendelkezik, amely védelmet nyújt a folyadék átütése ellen. A védőfilm megakadályozza a szivárgást, továbbá védi a ruházatot és az ágyneműt. Gyorsan magába szívja a baktériumokat tartalmazó sebváladékot; kevesebb baktériumot bocsát ki a sebben, mint más szuperabszorbens kötszerek, minimálisra csökkentve ezáltal a bakteriális újrafertőzés kockázatát.


Sebváladék: közepes vagy erős váladékozó sebekre, fertőzött sebekre.


Sebkezelési fázis: Granuláció: sarjadzó (piros seb).


Termékjellemzők:


Kiemelkedően nagy nedvszívó képességű kötszer átszivárgást gátló réteggel
Egyedülálló 4 rétegű kötszer az optimális váladékmenedzsment elérése érdekében
Felhasználási terület: közepesen vagy erősen váladékozó sebek esetén ajánlott
Kiváló nedvszívó és nedvességmegtartó képesség
Csökkent a maceráció kockázata, kevesebb váladékozás, hosszabb viselési idő
Nagy váladék felszívása esetén sem púposodik fel
Véd váladék átázás ellen
Külső réteg száraz marad
Kényelmet nyújt a betegnek
A csomagolás 10db kötszert tartalmaz
Használható másodlagos kötszerként is


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mextra Absorbent steril kötszer erősen váladékozó sebekre, 10x10cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)