Betöltés...

Mepitel steril szilikonos poliamidháló kötszer, 7,5x10cm, 10db

Ár: 5.310 Ft




A Mölnlyncke által gyártott, prémium minőségű Mepitel egy szilikon poliamid hálószerű, nem tapadó, sebbel érintkező réteg, amely lehetővé teszi a sebváladék elvezetését, valamint biztosítja a szövetek rögzítését és védelmét. A Mepitel szeril szilikon polimer kötszer sokféle váladékozó sebtípus, pl. bőrfelszakadások, bőrhorzsolások, varrt sebek, másodfokú égési sérülések, hólyagosodások, félvastag és teljes vastagságú beültetett graftok, diabéteszes, vénás és artériás lábfekélyek kezelésére szolgál. A Mepitel védő rétegként is használható a nem váladékozó sebekre, hólyagokra, törékeny bőrre és a védtelen törékeny szövetekre.


A Mölnlyncke Mepitel szilikon polimerháló kötszer egy Safetac technológiával rendelkező, kétoldalas, sebbel érintkező réteg – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Kialakításának köszönhetően olyan lágyan illeszkedik a bőrre, hogy nem tapad a nedves sebhez, így a seb vagy a bőr sérülésének minimális kockázatával távolíthatja el a kötszert.


Óvja az újonnan gyógyult szövetet és az ép bőrfelületet, a zavartalan gyógyulás elősegítése érdekében. Lezárja a seb széleit, hogy megóvja a bőrt a macerációtól. A perforált kialakítás lehetővé teszi a váladék átvezetését egy másodlagos nedvszívó kötszerbe, így lehetőséget ad helyi kezelések alkalmazására a kötszer levétele nélkül. A steril polimerháló kötszer integritása megengedi, hogy a kötszer akár 14 napig a helyén maradjon, és lehetővé teszi a másodlagos kötszer cseréjét a gyógyulás megzavarása nélkül. Nem hagy maradványokat, megőrzi funkcionális minőségét az idők során.


A Mepitel szilikon polimerháló kötszer nyitott szerkezete lehetővé teszi, hogy a klinikailag javallott helyi kenőcsök átjussanak a sebbe. Együtt használható pl. a Mesorb termékkel, vagy nagymértékben váladékozó sebek esetén a Mextra Superabsorbent kötszerrel; a Tubifast rögzítéssel; és a kompressziós kötések alatt. A Mepitel továbbá a negatív nyomású sebterápiával (NPWT) együtt is alkalmazható.


A doboz 10db Mepitel szilikon polimerháló kötszert tartalmaz.


Sebkezelési fázis: Epitelizáció: hámosodó (rózsaszín seb).


Sebváladék: enyhén vagy közepesen vagy erős váladékozó sebekre.


Egyéb: vágható kötszer, kötésrögzítő szükséges, másodlagos kötszer ajánlott.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mepitel steril szilikonos poliamidháló kötszer, 7,5x10cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)