Betöltés...

Coloplast Brava orvosi ragasztóeltávolító kendő, 30db

Ár: 9.800 Ft

A prémium Coloplast Brava orvosi ragasztó-eltávolító nem csíp és megkönnyíti az alaplap és a ragasztóanyag-maradványok eltávolítását. Nem tartalmaz alkoholt, ezért nem csípi és nem károsítja a bőrt. Pár másodpercen belül megszárad és nem befolyásolja a későbbi tapadást, ezáltal azonnal fel tudja helyezni az új alaplapot.


A Brava orvosi ragasztó-eltávolító kényelmes törlőkendő formában kapható. A törlőkendő finoman eltávolítja a bőrre tapadt ragasztóanyag maradékát. Méretének (12x15cm) köszönhetően a törlőkendő praktikus megoldás, amikor otthonán kívül tartózkodik, vagy utazik. Szilikont tartalmaz. A szilikonalapú termékek kíméletesek a bőrhöz, és a sztómazacskók könnyebben eltávolíthatók a szilikon alapú orvosi ragasztó-eltávolító használatával, ami azt jelenti, hogy a segédeszköz eltávolítása gyors és egyszerű.


A csomagolás 30db ragasztó-eltávolító kendőt tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Coloplast Brava orvosi ragasztóeltávolító kendő, 30db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: