Betöltés...

Sebtisztító és sebkezelő oldat, Hydroclean Solution, 350ml

Ár: 6.400 Ft

A német Hartmann cég által gyártott HydroClean Solution klinikailag többszörösen igazolt polihexanid összetevőt tartalmazó sebtisztító és seböblítő oldat, amely ideális támogatást nyújt a hatékony és fájdalommentes tisztításban és sebellátásban.


Eredményesen tisztítja a sebet és a sebkörnyéki bőrt. Eltávolítja a szennyeződéseket, lepedéket, elhalt szöveteket és a biofilmet. Biztosítja a seb és a környező bőr antiszeptikus tisztítását, megelőzi a felülfertőződést. Hatékony a multirezistens (MRSA, VRE) és mikotikus kórokozókkal szemben. Az oldatban található felületaktív összetevőknek köszönhetően egyszerű és fájdalommentes tisztítást biztosít, lehetővé teszi a sebbe tapadt kötszer atraumatikus eltávolítását. Hosszú távú használatra alkalmas, magas biokompatibilitással rendelkezik, allergiások és cukorbetegek számára is jól tolerálható. 


A Hydroclean Solution sebtisztító oldatot javasolt minden sebkezelés előtt alkalmazni a seb és környéke tisztítására és öblítésére. Használja úgy, hogy önt egy keveset pl. a Medicomp, Sterilux vagy Mesoft sebpárnára. Nekroikus, mély, fertőzött sebeket úgy érdemes használni vele, hogy akár 5-10 percig is megnedvesíti.


Termékjellemzők:


Akut, krónikus és fertőzött sebek tisztításához, öblítéshez, nedvesítéshez és ápoláshoz
1. és 2. fokú égési sérülésekhez
Mechanikusan tisztítja a sebet, az oldatban található felületaktív anyagok hatékony és fájdalommentes tisztítást tesznek lehetővé a felületi feszültség csökkentésének köszönhetően
Irritációmentes hidratáló hatást fejt ki a kezelt területen
Eredményesen tisztít, eltávolítja az elhalt szöveteket, biofilmet és mikroorganizmusokat a seb területéről
A seb és a környező bőr antiszeptikus tisztítását biztosítja, megelőzi a felülfertőződést
Egyszerű és fájdalommentes tisztítást biztosít
A sarjszövetképződést és a hámosodást nem hátráltatja
Véd a multirezisztens (pl. MRSA, VRE) és mikotikus (pl. C. albicans) kórokozókkal szemben
Hosszú távú használatra alkalmas, allergiások és cukorbetegek esetén is alkalmazható


Alkalmazható fertőzött, nem fertőzött akut és krónikus sebek ellátására, peristomális (sebkörnyéki) bőr, fisztulák és tályogok kezelésére, urológiai katéterek belépési területeinek ellátására, használható antiszeptikus tisztításhoz, kötszerek eltávolításához, különösen, ha azok megszáradtak, szennyeződtek és a sebhez tapadtak.


Gondolkodjon rendszerben

A tisztítástól a sebzárásig csupán 2 innovatív, hydro-reszponzív (HRWD) kötszerrel és a sebtisztítást segítő oldattal nagyon hatékonyan, az általános kötszerekhez képest gyorsabban kezelheti az akut és a krónikus sebeket.



Minden sebgyógyulási fázisban, első lépésben fertőtlenítse, tisztítsa a sebet Hydroclean Solution sebkezelő oldattal.
Ezt követően a Hydroclean Plus kötszer felszívja és aktiválja a sebeket egyedülálló szívó-öblítő mechanizmusának köszönhetően: tisztít, eltávolítja a fibrin lepedéket, felszívja a sebváladékot, megköti a baktériumokat.
Miután feltisztult a seb, használja a Hydrotac kötszert, amely felgyorsítja az epitelizációs folyamatot nedves sebkörnyezet kialakításával az AquaClear gél technológiának köszönhetően.


Ezek a prémium, biztonságot és komfortot nyújtó sebkezelők bizonyítottan hatékonyabbak a gyógyulási folyamatban, kiváló minőséget képviselnek. Használja őket bátran.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sebtisztító és sebkezelő oldat, Hydroclean Solution, 350ml" című hirdetést látja. (fent)