Betöltés...

Melegvizes palack színes huzattal 2 literes

Ár: 2.900 Ft

Bár ósdi dolognak tűnhet, de a melegvizes palack hatékony segítséget nyújt izom- és izületi fájdalmak csillapítására, menstruációs panaszok kezelésére. Hatásos minden olyan esetben, ahol az orvos hőterápiát javasol. A 2 literes melegítő palack nyugtató és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően Ön hamarabb fog meggyógyulni.

A melegvizes palack használatát javasoljuk még fázós embereknek is. Csak töltse meg a palackot kb. háromnegyedig forró (nem forrásban lévő) vízzel, majd erősen csavarja rá a kupakot. Tegye a fázós vagy fájdalmat sugárzó helyre, és azonnal érezheti jótékony hatását. 

A melegvizes palack erős gumiból készül, csavaros műanyag kupakkal zárható, kézzel tisztítható, menete fém. Nem biztos, hogy kék színű lesz a termék, a szín sajnos nem választható.

A csomagolás 1db palackot tartalmaz, amelyhez gyárilag tartozik egy nagyon szép, esztétikus kivitelű, kellemes tapintású huzat, aminek a színe és/vagy mintája nem választható.

Figyelmébe ajánljuk:


HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? Hideg vagy meleg? Mitől függ, hogy melyik csillapítja hatékonyan a fájdalmat?



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Melegvizes palack színes huzattal 2 literes" című hirdetést látja. (fent)