Betöltés...

Lábfej tehermentesítő pántos cipő 38-40, Thuasne

Ár: 24.120 Ft

A lábfejtehermentesítő cipő egy magas minőségű ortopédiai eszköz, mely a lábfej részleges tehermentesítését teszi lehetővé, A tervezésnél az volt a fő szempont, hogy a talp ék formában legyen kiképezve (dorzal flexio, 10°-os szög ) és a felsőrész bősége tépőzárral szabályozható legyen.


Alkalmazható: a beteg korai mobilizálására lábfej műtéteket követően, vagy az előlábat érintő sérülések esetén, diabéteszes betegek lábfején lévő fekélyek, sebek esetén.


A cipőt mindig ülőhelyzetben vegyük fel, illetve vegyük le és a tépőzárat a lábra illően állítsuk be, hogy az stabilan tartsa a lábat, de semmiképpen ne szorítsa. A lábfejtehermentesítőt lehetőleg csak beltéren használjuk, kültéri viselet csak teljesen száraz időben, jég, olaj és egyéb vegyi szennyeződésektől mentes úton ajánlott!


A cipő az orvos előírásainak megfelelő ideig és feltételek mellett használandó. A lábfej területén lévő esetleges nyílt sebeket kötéssel, vagy más módon meg kell védeni! Szükség esetén használjunk botot a cipő használata során.


A lábfejtehermentesítő cipő kézzel 30 fokon mosható nem allergizáló mosószerrel.


Diabéteszes páciensek esetében: a bőr kisebesedésének elkerülése érdekében a lábat naponta többször ellenőrizni kell, hogy nem alakult-e ki valahol nyomás érzékenység,. Amennyiben a cipő nyomásérzékenységet okoz, annak viselését azonnal fel kell függeszteni, és az orvoshoz kell fordulni. Azonnal orvoshoz kell fordulni bármiféle fekély észlelése esetén!


A csomagolás 1db 38-40 lábméretű (24-25 cm talphossz) járótalpat tartalmaz, aminek tartozéka egy kivehető, puha talpbetét, amit talpfekély esetén kell használni.


A csomagolás 1db járótalpat tartalmaz. Bármelyik lábon használható, az oldaliság nincs meghatározva.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lábfej tehermentesítő pántos cipő 38-40, Thuasne" című hirdetést látja. (fent)