Betöltés...

3 lábú járóbot

Ár: 6.200 Ft

Baleset vagy betegség következtében különösen ajánlott lehet a járóbotot használata. A három lábú járóbot kialakítása részleteiben is biztonságos, stabil támasztást és járást nyújt kültéri és beltéri használatkor.


Ajánlott balesetet vagy műtétet követő rehabilitációs időszak alatt (pl. alsó végtagjai protetizálás miatt, a műtét utáni felépülés fázisában a járás nehézkessé vált, emiatt segítségre szorul, a láb amputációja). Olyan személyek részére is javasolt, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, ill. járásbiztonsága ilyen módon megoldható. Sokszor nélkülözhetetlen azok számára, akik az alsó végtagjaik ízületi kopásának fájdalmától, gyulladásától szenvednek. Gyermekkori fejlődési rendellenesség, bénulás miatti nehézkes járás esetén is segítség lehet. Nemcsak időskori gyengeség miatt, de akár egy fiatalkori egyensúlyzavar, valamint mozgáskoordinációs problémák esetén is azonnali megoldást nyújthat, mivel a járóbot a személyes mozgás segítő eszköze, mindenki számára javasolt, aki könnyíteni szeretne a járásán.


Anyaga felül alumínium és alul acél. Magassága 80-100 cm között 2cm-enként állítható. Rúdirányú terhelhetősége 100 kg. Színe: alumínium.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "3 lábú járóbot" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: