Betöltés...

Inkontinencia betét férfiaknak, Dailee Men Level 02 Prémium 14db, 612ml

Ár: 2.600 Ft





A belga Drylock Technológia több mint 30 éve családi vállalkozásként indult, majd nőtte ki magát világméretű céggé. Folyamatosan fejleszt és innovál az inkontinencia termékek területén. Arról híres, hogy leginkább prémium, kiváló termékeket gyárt, valamint CO2 semleges cég jelentős mértékben elkötelezve a környezetvédelem felé.


A Dailee Men Level 02 Prémium aktív életet élő férfiaknak készült inkontinencia betét alkalmas középsúlyos inkontinencia esetén. Anatómiai kialakításának köszönhetően jól követi a testformát, kitűnően illeszkedik. Az oldalsó védőgátak megelőzik a szivárgást megnövelt biztonságot nyújtva. A betét könnyen és nagyon gyorsan magába zárja a vizeletet, gondoskodik a kellemetlen szagok semlegesítéséről, nem nedvesedik vissza. 


A Dailee Men Level 02 Prémium inkontinencia betét széles ragasztócsíkkal rendelkezik, ezáltal könnyen rögzíthető a fehérneműbe. Diszkréten és komfortosan viselhető. Légáteresztő laminátumból készül, így a bőr szabadon lélegzik. Latexmentes, allergéneket és irritáló anyagokat nem tartalmaz. 


A Dailee Men Level 02 Prémium férfiaknak készült inkontinencia betét (amit egyébként egészségügyi betétnek is szokás nevezni) egyenként csomagolt termék. Ez óriási előny minden más ilyen jellegű betéttel szemben, hiszen így jelentősen növekszik a higiéniai biztonság és a komfortérzet.


A csomagolás 14 db. betétet tartalmaz egyenként csomagolva.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Inkontinencia betét férfiaknak, Dailee Men Level 02 Prémium 14db, 612ml" című hirdetést látja. (fent)