Betöltés...

Antidecubitus betegalátét, egyszer használatos, 25db, 40x60cm, Dailee Bed Plus

Ár: 3.600 Ft

A belga Drylock Technológia több mint 30 éve családi vállalkozásként indult, majd nőtte ki magát világméretű céggé. Folyamatosan fejleszt és innovál az inkontinencia termékek területén. Arról híres, hogy leginkább prémium, kiváló termékeket gyárt, valamint CO2 semleges cég jelentős mértékben elkötelezve a környezetvédelem felé.


A nagyobb nedvszívó képességű és szagsemlegesítő Dailee Bed Normal betegalátét használható ágybetétként, a matrac és az ágynemű védelmére, szék, fotel és kerekesszék felületén egyaránt - inkontinencia, felfekvés, sebkezelés, vagy bármely más váladékozással járó állapotban. A Dailee Bed Normal betegalátét felülete puha, szálfátyol borítású, védelmet biztosít az ágyban. Egyik fele nedvszívó és megkötő (géllé alakítja, így további szennyeződést nem okoz), a másik fele vízhatlan anyag. A nedvességet nagyon hamar magába zárva, ami óriási előny más hasonló termékekhez képest. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.


Mérete 40x60 cm, kiszerelés 25db / csomag.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Antidecubitus betegalátét, egyszer használatos, 25db, 40x60cm, Dailee Bed Plus" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: