Betöltés...

Antidecubitus matrac szabályozható, váltakozó nyomású, 190x85cm, Protector II.

Ár: 52.500 Ft

A hagyományosan elfogadott módszer a felfekvés ellen, hogy a beteget rendszeresen ellenőrzik és megfigyelik a betegség kapcsán felmerülő kockázatos területeket. A váltakozó nyomású matrac kiegészíti ezt a kezelést, mivel nem teszi ki a beteget a tartós nyomásnak. Az antidecubitus matrac anyaga 0.3mm vastag orvosi típusú rugalmas PVC-ből készült. A matrac váltakozó nyomása segíti a hosszabb ideje húzódó érrendszeri problémák kezelését, amelyek szöveti hipoxiát okozhatnak, melynek következtében decubitus (felfekvés) alakulhat ki. A váltakozó nyomása miatta a 18 légcellás matrac könnyedén alkalmazkodik a beteg helyzetéhez, így a lágy masszázzsal csökkentjük a testfelületre nehezedő nyomást, mely javítja a vérkeringést és a vér oxigén szállítását. 


Azoknak ajánlott, akik több mint napi 15 órát töltenek ágyban fekve, és azoknak is, akiknél a felfekvés kockázata magas mértékű. Ez a kompresszorral rendelkező váltakozó nyomású antidecubitus matrac II-IV. stádiumú felfekvés kezelésére alkalmas hosszú távon vagy akár otthon is. A cél, hogy lágy masszázzsal csökkentsük a testfelületre nehezedő nyomást, mely javítja a vérkeringést és a vér oxigén szállítását.


A 18 db léghenger légellátása két légúton történik. A léghengerek egyik fele, majd 5-6 perc múlva a másik fele válik a beállított nyomásnak megfelelő keménységűre. Így biztosítható hogy a test egyes pontjai csak maximum 5-6 percig legyenek nyomás alatt, majd a keringés javítása érdekében tehermentesül a súlytól. A váltakozó nyomást biztosító antidecubitus matracot a meglévő ágybetétre kell ráhelyezni, majd lepedővel lefedni. A két levegőkör váltakozva fújódik fel, hogy felváltva enyhítsék a nyomást. Az alátétben uralkodó nyomás a felhasználó súlyának függvényében állítható. 


Termékjellemzők:



II-IV. stádiumú felfekvés kezelésére
matrac maximális, felfújt magassága 12 cm
maximális terhelés 130 kg
szabályozhatóság: 1-10 fokozatmentesen állítható nyomás használható a maximális kényelme érdekében
ciklus idő: 8 perc (5-6 perc egyik légút, majd 5-6 perc a másik légút működése)
matrac mérete: 190 x 85 x 11 cm
léghengerek száma: 18 db., 6 mikroventillációs
anyaga: PVC, 0,3 mm
matrac színe: kék
a léghengereket és a matracot takaró fedi
matrac súlya kompresszorral: 4,7 kg
kompresszor kampókkal rögzíthető az ágyhoz
levegő kibocsátás: 5 liter/perc
nyomás terjedelem: 40 Hgmm - 120 Hgmm
áramfogyasztás: 10 W
zajszint: kevesebb 38dB-nél
elektromos biztonsági osztály: II.
védelem: F500 mA biztosíték
kompresszor mérete: 280 mm x 150 mm x 90 mm
kompresszor súlya: 1,4kg
teljes súly: 6,15kg
kompresszor csatlakozás speciális csővel
alacsony légnyomás visszajelző lámpa
tartozékok: kompresszor


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Antidecubitus matrac szabályozható, váltakozó nyomású, 190x85cm, Protector II." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: