Betöltés...

Nedves mosdató kesztyű beteggondozáshoz, Menalind Molicare, 8db

Ár: 2.400 Ft

A Menalind Molicare Skin egyszer használatos nedves mosdató kesztyű használata ágyban fekvő betegeknek ajánlott a mindennapos tisztálkodásra. A napi tisztálkodási rutint jelentősen megrövidíti, megkönnyíti. A nedves mosdató kesztyű használatához nincs szükség vízre, tusfürdő használatára, leöblítésre és a víz cserélésére, vagy egyéb, a vizes mosdatás során használatos eszközökre. A nedves mosdató kesztyű szobahőmérsékleten is használható, de mikrohullámú sütőben is melegíthető, a csomagoláson feltüntetett útmutató szerint. A Molicare nedves mosdatókesztyűvel kímélheti a gondozott bőrét, kíméletes mosdatást biztosít, egyúttal a gondozók leterheltsége is csökkenthető. A csomagolás 8db. eldobható, egyszer használatos nedves mosdatókesztyűt tartalmaz. 


Tápláló és hidratál hatású Aloe Verat és Panthenolt tartalmat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrsemleges ph-érték, alkoholt nem tartalmaz. 


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Nedves mosdató kesztyű beteggondozáshoz, Menalind Molicare, 8db" című hirdetést látja. (fent)