Betöltés...

Összecsukható, 4 részes, állítható magasságú divatos járóbot csuklópánttal, Fashion, Pillangó

Ár: 10.300 Ft

A járóbot fontos, sőt nagyon sokszor nélkülözhetetlen segítőtársa az embernek. Baleset vagy betegség következtében szükséges lehet olyan járóbotot használni, ami a színe és formája miatt nagyon praktikus, könnyű és az összecsukást követően még kis helyen is elfér (pl. egy táskában, szatyorban). Ha a magassága állítható, és hangtalanul használható, akkor végképp nagyon hasznos eszköz lehet a nők és férfiak kezében. A mellékelt csuklópánt segítségével bármilyen ügyintézéskor, bevásárlás közben vagy egyéb helyeken könnyedén a karjára, kezére akaszthatja emiatt pedig jelentősen nő a komfortérzete és biztonsága.


Termékjellemzők:



4 részre összecsukható
derby markolat
alumínium kivitel
hangtompítós botvéggumi
magassága állítható 83-93 cm között 5 fokozatban
hossza összecsukva 31 cm
terhelhetősége 110 kg
textil csuklópánt tartozék
súlya 350 g.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Összecsukható, 4 részes, állítható magasságú divatos járóbot csuklópánttal, Fashion, Pillangó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: