Betöltés...

Járótalp gipszelt, kötözött lábra (DonMedHun), MXL, 45 felett

Ár: 7.800 Ft

Nagyon csúnya látvány, amikor a gipszelt vagy bekötözött láb a használat során bepiszkolódik. Bármennyisre is vigyázunk rá, nagyon nem szép képet fog mutatni. És akkor még nem is szóltunk a kényelemről... A járótapl, amit gipszelt vagy kötözött lábra terveztek két célt szolgál: kényelmet a betegnek, valamint védi a lábat (gipsz, kötözés) a szennyeződés ellen.


A DonMedHun járótalp nagyon kényelmes és egyszerű viselet a gipszelt, kötözött lábnál. Úgy használható, mint az egyszerűbb szandálok: 3 tépőzár segítségével rögzíthető a lábfejen. A DonMedHun a kényelemről és a használhatóságról szól azonak, akiknek be van kötözve a lábuk vagy begipszelték. Több méretben kapható.


Termékjellemzők:



Lábbeli gipszelt kötözött lábra
Ajánlott a már gipszelt vagy kötözött lábfej (talphossz cm-ben) alapján méretet választani, mert a lábméret tájékoztató jellegű!
Vegyileg nem tisztítható! Klórozni, fehéríteni tilos! Nem vasalható!
40 C fokos vízben kézzel mosható! Centrifugálni vagy szárítógépben szárítani tilos!
Csomagolása zárható nylon tasakban
Jobb és bal lábra egyaránt alkalmazható
Összetétel: talprész 100% EVA, felsőrész 60% nylonháló, 20% habszivacs, 20% tricot
A termék megfelel a 93/42/EEC és a 90/385/EEC direktíváknak
A csomagolás 1db járótalpat tartalmaz


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Járótalp gipszelt, kötözött lábra (DonMedHun), MXL, 45 felett" című hirdetést látja. (fent)