Betöltés...

Hideg-meleg gélpárna borogatás, 13 x 14 cm

Ár: 1.100 Ft

Bármikor történhet az emberrel baleset, begyulladhat az ízülete, fájhat a foga, lehetnek erős menstruációs görcsei, szenvedhet gyenge égési sérüléseket stb. Ilyenkor nagyon hasznos, ha van a fagyasztóban egy hideg-meleg borogatás gélpárna. Anyaga nem fagy meg teljesen, épp ezért a fájó rész formájához igazítható (pl. térd, váll). Ugyanakkor vannak olyan tünetek is, amikor nem a nagyon hidegre, hanem a nagyon melegre van szükség (pl. menstruációs fájdalmak). Ilyenkor felforrósítható a hideg-meleg gélpárna mikrohullámú sütőben. 

A hideg-meleg borogatás gélpárnát (jégzselének is szokás mondani) doboz és védőhuzat nélkül szállítjuk. Minden háztartás kötelező kelléke kell, hogy legyen. Három méretben kapható, a csomagolás 1db jégzselét tartalmaz.

Figyelmébe ajánljuk:


HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? Hideg vagy meleg? Mitől függ, hogy melyik csillapítja hatékonyan a fájdalmat?



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hideg-meleg gélpárna borogatás, 13 x 14 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
OEM