Betöltés...

Antireflux fekvőpárna, lejtőpárna felnőtteknek

Ár: 30.100 Ft

Ma már egyre több ember panaszkodik refluxra. A betegség előrehaladtától függően részben gyógyítható, de vannak stádiumok, amikor a reflux már nagyon komoly probléma. Ilyen esetekben, de akár megelőzésre is lehet nagyon hasznos és praktikus az antireflux fekvőpárna, amely a deréktól emeli meg a felsőtestet. Ha úgy kényelmesebb, párnát is tehet rá, úgy még magasabbra kerül a feje.


Az antireflux fekvőpárna, amit lejtőpárnának is szokás nevezni, kényelmes pozícióban tartja az embert, megakadályozza az öklendezést. 


A párna speciális ék formájának köszönhetően 20°-os szögben megemeli a felső testet, ezért rendszeres használata képes meggátolni, hogy a savas gyomornedv visszaáramoljon a nyelőcsőbe. Hatékony megoldás még alvászavar, nyugtalan alvás, folyamatos köhögés, orrfolyás, középfül- és melléküreg gyulladáskor a tünetek enyhítésére. 


Több funkcióval rendelkezik: deréktámaszként vagy lábtámasztó párnaként is használható. Szinte teljes ágyszélességű, ami kifejezetten kényelmessé teszi az éjszakai alvást, hiszen forgolódás esetén sem lehet "legurulni" róla. Franciaágyba javasolt két párnát vásárolni a maximális kényelem és komfortérzet érdekében.


Termékjellemzők:



20°-os szögben emeli meg a teljes felső testet
 Az ideális dőlésszög kényelmes a különféle alvási pozíciókban
A párna három funkciós, a napközbeni pihenéshez, deréktámaszként, lábtámaszként is használható
A cipzáras huzat levehető, 40 fokon mosható
Párna-mag minősége: poliuretán hideghab
Huzat anyaga: fehér, kevertszálú vászon (180 g/nm), 50% pamut, 50% poliészter
Méret: 70 x 85 x 18 cm
Párna anyaga: N2538 -- (testsűrűség: 25 kg/m3; nyomófeszültség: 3,8 kPa)


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Antireflux fekvőpárna, lejtőpárna felnőtteknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: