Betöltés...

Szivacs ülőgyűrű, aranyér párna, ovális, Herdegen

Ár: 14.200 Ft

A poliuretánhabos antidecubitus ülőgyűrű párna használata javasolt farkcsont fájdalom, keresztcsont felfekvés megelőzésére és kezelésére, medencetáji fájdalmak, valamint aranyér esetén és szülést követően. A tartós ülés okozta panaszok megelőzésére is használható. A tapasztalatok szerint az ovális forma anatómiai szempontból alkalmasabb lehet a férfiaknak.


Az antidecubitus ovális ülőgyűrű tehermentesíti a gerinc végződést, illetve a nyíláshoz helyezett testterületet, így bármilyen eredetű fájdalom csökkenthető ülés közben az ülőgyűrű használatával. Alkalmas a párna továbbá a hosszan tartó ülő tevékenység következtében kialakult farkcsonti fájdalom csökkentésére. Magas minőségű poliészter huzattal van ellátva, így jól szellőzik is. Alacsony súlya miatt könnyedén hordozható bárhová.


Termékjellemzők:



használható ágyban és széken
gyermekágyas anyáknak
aranyér problémák enyhítésére
felfekvéses problémák kezelésére
huzat anyaga: 100 % poliészter, vízzáró poliuretán réteggel, 40 fokon mosható, cipzáros, levehető
töltet: 90-es rugalmasságú poliuretán hab, 40 fokon mosható
méretek: 48 x 37 cm átmérő, belső kivágás átmérője 20 x 12 cm, magasság: 7 cm


A termék fenntarthatósági előnyei: 



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szivacs ülőgyűrű, aranyér párna, ovális, Herdegen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: