Betöltés...

Deréktámasztó hengerpárna, Qmed

Ár: 6.800 Ft

Manapság egyre több embernek fáj a dereka a rengeteg ülés, helytelen testtartás miatt. Mivel szeretünk kényelmesen ülni, ezért a derekunk és a szék, ülés vagy háttámasz között a derék magasságában elég nagy üres hely alakul ki, mivel a csípőnket előre toljuk. Előbb-utóbb emiatt is elkezd fájni a derekunk, amit egy megfelelő deréktámasztó hengerpárnával megelőzhetünk vagy csökkenthetünk. 


Ez a QMED deréktámasztó hengerpárna ideális TV nézés, utazás vagy alvás közben, de könnyen és praktikusan használható a számítógépes munkavégzés során is. A sötétkék huzatra erősített öv segítségével az ülés fej- vagy háttámlájához rögzíthető, így kényelmet és helyes tartást biztosít. Használható láb, derék vagy térd alá támasznak, de a kismamáknak is nagy segítség lehet.


A QMED deréktámasztó hengerpárna 12cm átmérőjű, 27 cm hosszúságú, memóriahab súlya 55kg/m2. Huzata levehető, mosógépben mosható.  A párna anyaga 100% poliuretán hab, a huzat sötétkék színű 75% pamut és 25% poliészter. Tapintása plüss hatású. Átlátszó, zsinórfüles tasakban kapható.


A termék fenntarthatósági előnyei: 



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Deréktámasztó hengerpárna, Qmed" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: