Betöltés...

Antidecubitus betegalátét, egyszer használatos, 30db, 90x60cm, TENA

Ár: 12.700 Ft

A TENA egyszer használatos antidecubitus betegalátét hatékonyan biztosítja a matrac védelmét: elnyeli a kiszivárgó nedvességet, csökkenti a kellemetlen szagokat és szárazon tartja a matracot. Az antidecubitus betegalátét polietilén rétegből áll, és víztaszító bevonattal ellátott szélei tökéletes védelmet nyújt a szivárgó nedvesség ellen. A 100%-ban nem feldolgozott cellulózörleményből készült, a vattával töltött ágybetétekhez képest is kiváló nedvszívó képességű anyag egyenletesen oszlik el a betegalátét belsejében, a hátoldalon lévő védőfólia megakadályozza a nedvesség kiszivárgását. Gyerekek és idős emberek egyaránt használhatják a kényelmet, nyugalmat és biztonságot nyújtó betegalátét, aminek a minőségét a TENA márka adja.


A csomagolás 30db 90 x 60 cm nagyságú TENA antidecubitus betegalátétet tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Antidecubitus betegalátét, egyszer használatos, 30db, 90x60cm, TENA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: