Betöltés...

Fekvőbeteg nedves mosdató-, törlőkendő, Molicare Skin 20x30cm, 50db

Ár: 2.800 Ft

A bőrirritáció fellépésének és a bőrbetegségek kialakulásának kockázata idős korban jelentősen megnövekszik. Az idős emberek többnyire orvosi ellátást igénylő bőrbetegségben szenvednek. Dermatológiai szempontból a bőr sérülése elkerülésének érdekében három tényezőt kell szem előtt tartani: a bőr alapos, de kíméletes tisztítását; a hatékony bőrvédelem erre épülő kialakítását – inkontinencia esetén elsődlegesen az intim területeken –, valamint az általános regeneratív bőrápolást. A Menalind professional nedves törlőkendő az idősödő bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki.


A házi gondozás során számos olyan helyzet adódhat, amikor a fürdetés vagy a teljes testfelületet érintő mosdatás a betegnek kifejezetten jót tenne, viszont ennek a megoldása a beteg számára túlságosan megterhelő vagy pillanatnyilag egyenesen problematikus lenne. A Menalind professional nedves törlőkendők segítségével akár a teljes testfelületet érintő gyengéd és alapos mosdatást is el lehet végezni. Kellemes utóérzetet hagy a bőrön. Emiatt nincs is szükség törülközővel történő szárításra. Sem alkoholt, sem szappant nem tartalmaznak, ezáltal nem támadják meg, és nem is szárítják ki a bőrt. Télen a nedves törlőkendőket tartalmazó csomagot fel lehet melegíteni mikrohullámú sütőben (10 mp-ig), ami a betegre jó hatással van. Nyáron viszont fordítva, a törlőkendőket le lehet hűteni, hogy kellemes frissességet árasszanak. Így válik az ágyban történő fürdetés sokszor szerencsés gyakorlattá pl. a különösen érzékeny bőrű személyek, a görcsös és az igen nagy fájdalmakkal járó állapotok (mint a reumás rohamok) esetében, vagy elhízott személyek gondozásakor, ami által ideiglenes felfrissülést lehet elérni, de alkalmazható nagyon legyengült betegeknél is a betegség preterminális szakaszában.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fekvőbeteg nedves mosdató-, törlőkendő, Molicare Skin 20x30cm, 50db" című hirdetést látja. (fent)