Betöltés...

Fekvőbeteg nedves mosdató-, törlőkendő, TENA. 30x20cm, 48db

Ár: 4.000 Ft

A Tena törlőkendő gyors és egyszerű megoldás szappan és víz helyett. A 3 az 1-ben összetétel segítségével tisztítja, ápolja és regenerálja a bőrt, egyetlen törlőkendő segítségével. Az új zárórendszer biztosítja a csomag egyszerű és higiénikus kezelhetőséget. Minden egyes nagyméretű, puha, alkoholmentes törlőkendő már kihajtogatva érkezik a csomagból, ezzel időt takarítunk meg. A csomagolás akár egy kézzel is könnyedén kezelhető, a maradék kendőkhöz pedig nem kell hozzáérnünk. Így a további kendők szennyeződése elkerülhető, maximális higiénia biztosítható az ápolás során.


A folyadékkal átitatott, speciálisan kialakított szálakból készült anyag kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőrt, és közben eltávolítja róla a szennyeződéseket. A Tena törlőkendő lehetővé teszi a gátterület gyors, hatékony és kíméletes ápolását minden egyes inkontinencia-betét cseréjénél, és kiválóan alkalmas bármelyik testfelület tisztítására is.


A Tena nedves törlőkendő segít megőrizni a bőr egészségét. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Segíti a bőr természetes pH-értékének fenntartását. Alkohol- és szappanmentes. Enyhén illatosított, frissen, tisztán és üdén tartja a bőrt.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fekvőbeteg nedves mosdató-, törlőkendő, TENA. 30x20cm, 48db" című hirdetést látja. (fent)