Betöltés...

Betegrögzítő pánt kézre mágneszárral (1 pár csuklófixáló ágyba, AD-62)

Ár: 34.500 Ft

Vannak helyzetek és betegségek, amikor a beteget vagy pácienst az ágyhoz kell rögzíteni. A kezet lefogó betegrögzítő pánt jó választás lehet, hiszen a tépőzárak és csatok segítségével könnyen állítható, a beteget nem rögzíti teljesen, így a testhelyzete változtatható. A csuklófixálót puha párnázott anyag borítja, hogy ne okozzon fájdalmat a páciensnek.


A betegrögzítő mágneszáras pánt vagy csuklófixáló biológiailag lebomló újrahasznosítható polipropilén anyagból készült. Tervezésénél a rögzítést igénylő pánciensek elvárásait vették figyelembe. A csukló kerülete legfeljebb 24 cm lehet, a szabadon mozgó rész hossza 71 cm. Az ágyhoz és a csuklóhoz 1-1 mágneszár rögzíti, tartozéka 1 kulcs.


Az ágyban használható betegrögzítő mágneszáras pánt két csuklóra való. 


Fenntarthatósági előnyök:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.) 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Betegrögzítő pánt kézre mágneszárral (1 pár csuklófixáló ágyba, AD-62)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: