Betöltés...

Kézhosszabbító, karhosszabbító, 75cm

Ár: 5.300 Ft

A kézhosszabbító vagy karhosszabbító (nevezik még fogókarnak is) azoknak az embereknek igen hasznos eszköz, akik nagyon nehezen tudnak lehajolni, vagy épp kerekesszékben ülnek, mozgásuk korlátozott. Ez a kézhosszabbító a messze lévő, nehezen elérhető, legfeljebb 1 kg. súlyú tárgyak fel- illetve levételére alkalmas. 


Ez a kézhosszabbító nagyon praktikus eszköz. Formatervezett és ergonómikus kialakítása melett nagy segítségére lehet Önnek, ha pl. a földről fel akar venni egy leejtett ruhadarabot, vagy a felső polcról egy törölközőt. Ha a kulcsa esik le, a kézhosszabbítóval azt is gyerekjáték fölvenni, hiszen az eszközben beépített mágnes is található.


Ez az aluminium kézhosszabbító nagyon könnyű eszköz, mindössze 20 dkg. 3 az 1-ben funkcióval rendelkezik: a fogókarral felemelhet, megfoghat tárgyakat, a kampó segítségével le- vagy felakaszthat valamit, a mágnes segítségével felemelhet/leemelhet egy fémes tárgyat.


Termékjellemzők:



aluminium és műanyag kivitel
3 az 1-ben funkció: akasztó, fogó és mágnes
ergonómikus kialakítás
profilált, csúszásgátló fogórész
praktikus kampó
beépített mágnes
hossza kb. 76 cm
terhelhetősége legfeljebb 1 kg.
súlya 199 g.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kézhosszabbító, karhosszabbító, 75cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
OEM