Betöltés...

Vércukor tesztcsík Wellmed EasyTouch GU, GC, GCU és GCHB készülékhez, 25db.

Ár: 2.700 Ft

A szervezet sejtjeinek legfontosabb tápanyaga a vérben található cukor. Bizonyos sejtek, például a vörösvértestek és az idegsejtek csak a glükózt képesek tápanyagként hasznosítani. Ezek alapján könnyen belátható, miért veszélyes a vércukorszint csökkenése, főleg, ha tudjuk, hogy idegsejtjeink glükózból mindössze néhány percnyi "raktárkészlettel" rendelkeznek. Mivel a túlzottan magas vércukorszint ugyanúgy károsítja a sejteket mint az alacsony, érthető miért alakult ki szervezetünkben rendkívül bonyolult mechanizmus a vércukorszint szabályozására.


Ne csak akkor mérje vércukorszintjét, amikor bekövetkezett a betegség! Hajlamosító tényezők fennállása esetén (örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány) ajánlott az időnkénti vércukor ellenőrzés.


Otthon is könnyen elvégezhető vizsgálati lehetőséget biztosítanak a gyártáskor reagenssel átitatott, kalibrált tesztcsíkok. A Wellmed vércukor tesztcsíkot a készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a műszer. A vércseppet a "mintavételi zónához" érintve a kapilláris magába szívja, ezután rögtön elindul a mérés. Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a készülék kalibrálását és a tesztcsík típusának felismerését automatikussá teszi. A Wellmed EasyTouch készülékhez használatos tesztcsíkok szín kóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a vércukormérő csík zöld színű.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vércukor tesztcsík Wellmed EasyTouch GU, GC, GCU és GCHB készülékhez, 25db." című hirdetést látja. (fent)