Betöltés...

Gyógyszeradagoló magyar felirattal (szivárvány), 7 napos, napi 5 rekesz, Anabox

Ár: 5.700 Ft

Az egyik legpraktikusabb és legsokoldalúbb 7 napos gyógyszeradagoló ez. A gyógyszeradagoló dobozok különböző színűek, feliratozásuk magyar. Nemcsak a hét napjai láthatóak jól a napi adagoló konténerek átlátszó tetején, hanem a napszakok is: reggel, délben, este, éjjel és szükség szerint. A napi gyógyszeradagoló teteje lehúzható vagy  - ellentétes irányba mozdítva - lepattintható, így a gyógyszerek nem keverednek össze, és egyértelműen követni lehet, hogy pl. a déli gyógyszereket bevette-e már a beteg. Az Anabox gyógyszeradagoló tervezői még arra is figyeltek, hogy a gyógyszertartóból könnyen ki lehessen venni a gyógyszereket, így az alját homorúra tervezték. Az adagoló külső részén pici pontok nyújtanak segítséget abban, hogy a konténer ne döljön el, megfelelően álljon.  


A 7 napos Anabox gyógyszeradagoló az eltérő dobozszínek miatt nagyon praktikus azok számára is, akik nem tudnak olvasni, hiszen a jól elkülönülő színek a napok megkülönböztetését is lehetővé teszik. Miután az adott nap gyógyszereit beszedte, az adagolót beteheti a sor végére, így már a következő nap kerül legelőre. 


Ez a 7 napos mosogatógépben is mosható gyógyszeradagoló erős műanyagból készült, leejtésre nem törik össze, nem csorbúl meg. A 7 nap összesen 35 különböző adagolást tesz lehetővé. 


Termékjellemzők:



minden napra más színű gyógyszeradagoló
1 nap 5 rekeszből áll: reggel, délben, este, éjjel, szükség szerint
jól olvasható, magyar nyelvű feliratozás
csúsztatható átlátszó fedél a gyógyszerek összekeveredése ellen és a helyes sorrend betartásáért
a kiürűlt napi adagoló egyszerűen a sor végére tehető
praktikus, átlátható, biztonságos
mosogatógépben mosható
napi adagoló mérete: 112x41x22mm
teljes 7 napos konténerméret: 188x120x47mm





Figyelmébe ajánljuk:



HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? A gyógyszeradagoló a praktikusságán túl biztonságot ad.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gyógyszeradagoló magyar felirattal (szivárvány), 7 napos, napi 5 rekesz, Anabox" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: