Betöltés...

ÚJRATÖLTHETŐ PEDIKŰR RESZELŐ BEÉPÍTETT VÁKUUMMAL SOFEEM INNOVAGOODS

Ár: 6.999 Ft

Elektromos pedikűr reszelő, amely hatékonyan eltávolítja a bőrkeményedést és az elhalt bőrt, beépített törmelék vákuummal rendelkezik. Ideális lábápoláshoz, mivel erőteljes hámlasztó hatása megakadályozza a száraz és repedezett sarkakat, puhává, élénkebbé és hidratáltabbá téve a lábakat. Egyszerűen óvatosan csúsztassa a bőrön nyomás nélkül. Ergonomikus, újratölthető és hordozható kialakítása miatt nagyon kényelmes és könnyen használható bárhol, bármikor. Emellett fájdalommentes, és a körömreszelő szívórendszernek köszönhetően nem hagy koszt. A reszelők tartósak és újrafelhasználhatók. Vízzel könnyen eltávolíthatók és moshatók. A reszelőnek 2 sebessége van és egy LED teljesítményjelzővel rendelkezik. Ürítéshez és tisztításhoz könnyen szétszerelhető. Cserereszelőt, egy kis tisztító kefét és egy USB - mikro USB kábelt tartalmaz.
Anyag ABS
Modern és ergonomikus kialakítás
Típus
Elektromos
Újratölthető
Vezeték nélküli
Többször használható
Szétszedhető
Fájdalommentes
USB-ről töltő USB-mikro-USB-kábelt tartalmazz
Tartós és mosható reszelő
2 sebességfokozat 1300-1450 r.p.m.
Vákuum töltések
Cserereszelő
Kis tisztítókefe
LED fényjelző
Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat
Könnyű és kezelhető
Könnyen leszerelhető és tisztítható
Kompakt kicsi méret
Könnyen szállítható és tárolható
Akkumulátor Li-ion 3,7 V / 400 mAh // 5 W
DC in 5 V / 1 A
Méretei kb. 6,5 x 10 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ÚJRATÖLTHETŐ PEDIKŰR RESZELŐ BEÉPÍTETT VÁKUUMMAL SOFEEM INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)